17 januari 2008

You make my day

Både Ninnie och Klimakteriehäxan har förärat Pumans dotter med en You make my day award och jag blir förstås otroligt smickrad. Uppdraget är att "skicka berömmet vidare" till andra bloggar som förgyller ens dag. Men hur ska jag kunna välja? Hela min blogglista (och många fler som jag läser mindre regelbundet) är full av lysande stjärnor som förtjänar den här utmärkelsen. Jag är ledsen men jag tänker vara så där jättetråkig och säga "Hurra, vad ni är bra!" till alla och envar.

5 kommentarer:

 1. Äsch då, det är inte alls tråkigt. Jag hade inte heller kunnat välja ett antal, för alla bloggar jag läser förgyllar min dag på sitt sätt.

  SvaraRadera
 2. Inte tråkigt. Omtänksamt och fint. Om man läser bloggar tycker man om dom. Okej, jag väljer ut några få som jag verkligen gillar. Det finns ju så många härliga. Orkar inte med mer än de nuvarande. Och du är en av dem!Men att grader er det går ju inte.

  SvaraRadera
 3. ELISABETH: Problemet är att jag har så många favoriter och det var ett begränsat antal man skulle välja. Alla bloggar jag läser skriver intressanta inlägg och det känns fel att plocka ut bara vissa.

  MARIANN L: Tack, det var snällt av dig! Ja, inte har jag tid eller lust att följa bloggar jag inte tycker om. Jag hinner inte ens läsa alla jag skulle vilja och borde dra ner på dem jag läser för att det går åt så mycket tid till det. Men det är ju så roligt!

  SvaraRadera
 4. Pumita, du förtjänar verkligen utmärkelsen!

  SvaraRadera
 5. Tack Sara! Vad roligt att du tycker det. Det gör du också!

  Nu låter det här som en klubb för inbördes beundran men jag kan försäkra att jag inte skulle skriva det om jag inte menade det!
  You have my word on it.

  SvaraRadera