24 januari 2009

Veckans fönster


Fler fönster hittar du på Susannes fotoblogg.

21 kommentarer:

 1. Wow vad pampigt! Ser uta att tillhöra nå'n "viktig" byggnad.

  SvaraRadera
 2. Tjaa, ganska vanliga fönster, de tre. Men oj vilken fin och pampig entré. :-) Vackra stuckaturer! Blir man så glad av att besöka det huset? Vad är det för hus?

  SvaraRadera
 3. Jag har faktiskt ingen aning om vad det är för "viktig" byggnad. Försökte googla mig fram till det men lyckades inte så bra. Skulle tippa att det är en teater eller ett museum. Bilden är tagen i Bryssel. Hoppas få hjälp med det. Berätta!

  SvaraRadera
 4. Jag hittar bar lite information om att la Gaité var en känd club i Bryssel förut. En liknande bild som din visas i inlägget så det är nog samma ställe.
  http://famousclubs.blogspot.com/2007/02/la-gait.html

  SvaraRadera
 5. Tack Della! Jag hittade också en liknande bild på Flickr men där fanns ingen text. Översatte texten på den här bloggen i Babelfish men blev inte så mycket klokare eftersom den handlar både om en club och en gammal teater. Det kanske är så att byggnaden har varit en teater och är numera club. Vem vet?

  SvaraRadera
 6. Entrén stjäl en del av uppmärksamheten ;-P

  SvaraRadera
 7. Haha, så är det! Bakom det mellersta fönstret kan man nästan springa näck utan att synas. ;)

  SvaraRadera
 8. Det stod också att cluben var borta nu och istället fanns där en Virgin Mega Store. Låter ju... annorlunda.

  SvaraRadera
 9. Annorlunda? Det var väldigt diplomatiskt. ;) Det är inte så länge sedan jag tog bilden (aug 2007) men jag har inget minne av vad som fanns i byggnaden. Att det fanns en jättefin gammal karusell på torget intill minns jag däremot.

  SvaraRadera
 10. Kul entre med det där huvudet som ssvävar ovanför, och min svägerska skulle älska mittenfösntret som man kunde springa naken bakom och bara synas lite grand. ;)

  SvaraRadera
 11. jätteampiga fönster, och fina. Veckans fönster verkar vara kul att vara med i. Nästa vecka d å ska jag oxå vara med :-)

  SvaraRadera
 12. Ett rikyigt snyggt fönster, eller flera är det kanske.
  Tyvärr hinner jag själv inte vara med på alla fotoutmaningar, men man kan ju alltid kolla på bilderna.

  SvaraRadera
 13. ULRICA: Jag har inget större behov av att springa näck, haha... om det råkade låta så, men möjligheten finns. ;)

  KARIN: Det är kul så häng med! Till min stora förvåning upptäckte jag att fotar fönster rätt ofta. Konstiga böjelser man har. ;)

  JAH HOLLIS: Jag brukar surfa runt och kolla också fast jag inte deltar i alla - eller kommenterar. Det går inte.

  SvaraRadera
 14. Roligt att du också plåtar fönster. Fast det har jag ju sett tidigare, om jag minns rätt. I alla fall får jag önska dig välkommen till Veckans fönster!

  När jag först såg det här fönsterfotot tänkte jag på Sydamerika, men det var säkert bara för att jag vet att du rest så mycket där. Bryssel känner jag inte alls till (mer än flygplatsen). Och som flera har kommenterat: pampigt är det rätta ordet. :)

  SvaraRadera
 15. Tack Sassa! Jag tror att jag har varit med en gång förut och det lär bli fler gånger. Jag tycker att Bryssel har oförtjänt dåligt rykte. Har varit där två gånger och upplever det som en trevlig stad. Det finns en hel del att se. En långhelg är ganska lagom.

  SvaraRadera
 16. Morrn

  Du undrade var jag fotar stenen?

  Här är en länk, direktlänk finnes på min blogg, under veckans fönster nr. 17

  http://www.turistveg.no/FileArchive/66/Sognefjell04%20norsk.pdf

  Ha de bra
  Hasse

  Jag glömde nästan att komentera ditt "fönster",
  pampigt och fint.

  SvaraRadera
 17. Tack för länken! Ska genast kolla. :)

  SvaraRadera
 18. Såna fönster vill jag också ha...Mycket pampigt! Till Bryssel har jag aldrig varit, måste kanske ta mig dit någon gång.

  SvaraRadera
 19. Det är ju ingen längre omväg för dig när du tar dig till Norden nästa gång. ;) Fast Bryssel kanske inte står högst upp på priolistan då.

  SvaraRadera
 20. Oh så vackert! Skulle gärna titta ut genom ett sånt fönster. ^__^

  SV: Har inte lyckats ta reda på exakt hur höga stenarna är ungefär. Men om du tittar på sista bilden i inlägget så är det en människa längst ut till höger. Genom den kan man ju få lite bättre uppfattningen.

  SvaraRadera
 21. Visst ser det lyxigt ut!

  Tack för att du försökte iaf! Jag ska ta och googla på det och hoppas på bättre tur.

  SvaraRadera