18 juli 2010

Heya, howya doin?

Jardim Público i Évora

Jag har för en stund övergivit min plats i "hängmattan" för att uppdatera mig om det senaste i bloggvärlden. Det mesta verkar sig likt - lite lugnare är det nog för att många bloggar på halvfart i semestertider. Vilsamt är ledordet, även på Veckans fönster hos Susanne. Efter att ha traskat runt på kullerstensgatorna under den heta portugisiska solen var det riktigt skönt att vila fötterna på den röda bänken... och hoppas att inte påfåglarna som bodde i parken (de var ett tiotal just då) skulle få för sig att jaga bort inkräktaren. De flesta av de ståtliga fjäderfäna befann sig dock på taket till de moriska lämningarna och därmed utanför zoomavstånd... på gott och ont kan man väl säga. Jag väntar till ikväll med att ta en repa runt för att lämna några tassavtryck för nu återgår jag till det verkliga livet och mitt fyllda glas av fotsvett. Lev väl!

10 kommentarer:

 1. Lev val du med! Ett glas fotsvett skulle sitta bra, men just nu pimplar jag mest vatten i varmen i Kambodja.

  SvaraRadera
 2. Vacker och vilsam byggnad inkl fönster.
  Hoppas du har det riktigt gott där i hängmattan!

  SvaraRadera
 3. DELLA: Dåligt med fotsvett hos dig?! ;D Det var tråkigt men jag skulle lätt byta mitt vinglas mot en droppe vatten i Kambodja. Fast när jag tänker efter så är jag rätt nöjd som det är just nu. Visst vill jag ha allt men inte på en gång, det går inte, och det är bra nu. Kambodja får jag ta sen... Ha det superbra du med!

  RAJSON: Börjar fundera på vad det är för byggnad egentligen, har nämligen ingen aning. Undrar om den står i min LP-guide. Ska kolla. Allt bra i hängmattan men imorgon kallar plikten igen. Sköt om dig du med!

  SvaraRadera
 4. Det är nog sant att det inte blivit så mycket med bloggandet på senaste tiden. Man får ju ta tillvara på sommaren. Jag kan tänkta mig att den bänken där kom väl tillpass.

  SvaraRadera
 5. En vacker byggnad och jag förstår att du njuter av livet. Jag har också använt hängmattan flitigt den här sommaren. Ha det gott/Lis

  SvaraRadera
 6. På bloggfronten intet nytt alltså. ;)

  Påfåglar är fina, men man kan aldrig veta, de kan faktiskt få för sig att försvara sitt revir. Här attackerar måsarna turisterna, inte för att försvara reviret, utan för att ta turisternas mat. De där måsarna tycks då inte fattat hur man ska bemöta besökare!

  SvaraRadera
 7. Ja, det bloggas verkligen på halvfart nu. Härlig byggnad du visar med tillhörande bänk!

  SvaraRadera
 8. Å, vilket vackert hus, vilka utsmyckningar! Och den lilla rosa bänken är verkligen inbjudande att slå sig ner på.

  SvaraRadera
 9. Jo, även jag är nyfiken på vad det är för slags byggnad. För jag antar att det inte är vilken redskapsbod som helst i påfågelparken.

  Vin säger jag oftast inte heller nej till, men just nu måste jag vara försiktig med det (medicinering på gång).

  SvaraRadera
 10. Vilken vacker byggnad! Jag får se till att komma till Évora någon gång. Oftast är skuggläge det skönaste tycker jag och i en hängmatta ligger man ju väldigt skönt. Fortsätt så :)

  SvaraRadera