25 september 2010

Veckans fönster - bortrest


Min ovana trogen postar jag en fönsterbild trots att Susanne har fullständigt struntat i sitt skötebarn Veckans fönster och flugit iväg igen... den här gången till spaghettiland om jag har förstått saken rätt. Det ser inte ut att vara någon hemma bakom de här fönstren heller. Jag hittade dem på min rundvandring i Lissabon, staden full av underbara utsiktsplatser. Ingen vidare utsikt just här på skuggsidan men på baksidan (framsidan heter det kanske) öppnar sig en fantastisk vy mot floden Tajo... fullt jämförbar med fönsterbilden hos Klimakteriehäxan som också har en droppe anarkistblod i sig. Veckans fönster är vanebildande och beroendet tärande... även Della har hittat ljuset i fönstermörkret. Ninni/fotografia hänger också på men hennes fönster är lite mer svårupptäckt. Ska jag säga när mitt eget ser ut som ett streck... eller syns det ordentligt nu? Branded054 har postat tre spännande bortresta fönsterbilder.

15 kommentarer:

 1. Du gör alldeles rätt i att publicera ett fönster trots att Susanne har övergivit oss och dragit iväg. Hon kanske inte riktigt har insett hur viktig den här aktiviteten är egentligen. :)

  SvaraRadera
 2. Det var det jag tyckte. Jag ville visa att jag minnsann klarar mig utan henne. Så det så. ;)

  SvaraRadera
 3. Jag blev så inspirerad att jag kunde inte låta bli att lägga in en fönsterbild. Eller är det att härmas? :)

  SvaraRadera
 4. Inspireras låter perfekt tycker jag. Du är väl ingen Lotto-Åke heller! Du vet han med: "Du har ju hela helgen på dig!" Fast han är skön på sitt sätt. Här sitter en annan och hoppas fortfarande... ;D

  SvaraRadera
 5. Du har inte bara gjort ett bra fönster, du har valt helt rätt titel på det också med en liten pik till Susanne som bara far iväg på det där sättet :) ska se om jag inte kan hitta ngt bortrest fönster jag också, kanske till och med från Italien *ler*

  SvaraRadera
 6. Varför ser jag inte din bild???

  SvaraRadera
 7. Branded054: Ja, eller hur?! Och jag vet att Sassa tål det också. En Italienbild vore perfekt, haha.

  Klimakteriehäxan: Det vet jag inte, vad mysko. Jag ser den, Della och Branded054 ser den eftersom de har kommenterat. Den är inte censurerad. Keine Ahnung!

  SvaraRadera
 8. Du får mig att längta dit. Tur att det bara är en vecka kvar innan vi åker till Portugal.
  Det kommer säkert en fönsterbild från mig också. Jag inspirerades också av dig.
  Må så gott!
  Du...bilden syns inte för mig heller om jag inte klickar på det svarta strecket.

  SvaraRadera
 9. Så underbart för dig, Ninni! Jag antar att det är sommar därnere fortfarande. Ser fram emot att få kika på dina fina bilder. :)

  Vad konstigt! Vad har ni för datorer egentligen? ;) Kan det hänga ihop det den nya redigeraren i Blogger? För mig ser det ut som vanligt och jag vet inte hur jag ska göra på annat sätt. :( Tudo bueno! (eller vad det kan tänkas heta...)

  SvaraRadera
 10. Men vad ni är härliga som kör veckans fönster ändå...jaaa så perfekt bortrest är hon ju vår rektor i fönstervärlden....himmel här måste det bli aktivitet känner jag..jag måste genast hänga på ..klura ut nåt skoj..jepp så får det bli..

  SvaraRadera
 11. Vad kul att du hänger på, Anna! Länkar till dig när jag kommer åt. Kan inte redigera inlägg eller skapa nya just nu. :(

  SvaraRadera
 12. Jag läste bl.a Ninnis kommentar så klickade på strecket och vips så kom det fram en bild på ett väldigt fint hus med fönster.
  Kanske oxå får ta saken i egna händer och lägga in ett fönster, blir ju inspirerad och har en del nya från Parga;)

  Ha en skön söndag!

  annette

  SvaraRadera
 13. OK. Blogger verkar vara helt kajko! Jag kan bara posta tomma inlägg och kommentera + publicera kommentarer men inget mer. That´s it. Nu ska jag göra nåt annat. Cu l8r! :)

  SvaraRadera
 14. så här blev mitt bortresta fönster

  http://branded054.wordpress.com/2010/09/27/veckans-fonster-bortrest/

  SvaraRadera
 15. Hehe, här kommer jag och lusläser alla kommentarer om mig och mitt resande. :)

  Visst har jag varit i spaghettiland och njutit några dagar, men nu är jag tillbaka och plikten kallar med nya fönsterteman, det inser jag ju. :)

  Portugal - jag vill också åka dit. Så det så! :)

  SvaraRadera