27 maj 2011

Veckans fönster - inramat


 Veckans fönster från Valladolid

10 kommentarer:

 1. Älskar bilden:-) gillar egentligen inte ramar men här passar dom perfekt. Tänk om fönstren hade varit vita då hade det varit ännu snyggare.

  SvaraRadera
 2. Underbart..helt klart en exotiskt feeling och inramning..

  SvaraRadera
 3. Åh, så mexikanskt inramade fönsterdörrar med guatemaltekisk nationalfågel på toppen. Fast jag trodde du hade hittat en riktig när jag läste din kommentar. Ja, ja, sådana finns väl snart bara i djurparkerna. Otroligt vackra är de i alla fall.

  SvaraRadera
 4. Blev det mycket shoppat där? Skyltningen är ju rätt diskret ...

  SvaraRadera
 5. Ok för inramat, fast är det inte dörrar? Det är ju visseligen fönster i dörrarna men vad är det då som är ramen, dörrkarmen eller...? :-)

  SvaraRadera
 6. Jag som inte är så bevandrad fick googla på Valladolid. :-)

  SvaraRadera
 7. En äkta quetzalfågel tror jag är mycket svår att hitta i naturen. Jag har haft turen att få se en på mycket långt håll (med en kikare) när jag var i molnregnskogen i Costa Rica (naturreservatet Monteverde). Utan guiden som var en erfaren biolog hade det knappast varit möjligt. De är skygga... och små. Enligt wikipedia kommer förresten namnet quetzal från náhuatl (=aztekiska) och betyder skimrande stjärtfjäder. Stämmer precis.

  Klimakteriehäxan: Ingen shopping för min del. Är inte så mycket för sånt. :)

  Larans: Haha, nu ska du inte vara sån! Fönster finns det och så finns det ram, det räcker. ;)

  Della: Hur många hittade du? :)

  SvaraRadera
 8. Snygga färger och former på ditt/dina fönster.

  SvaraRadera
 9. Nu testar jag igen...Jag skrev säkert fem kommentarer här igår men det verkar som om ingen har kommit fram. Vi är inte kompatibla, du och jag. När jag trycker på "Skicka kommentar" så får jag uppmaningen att logga in på mitt konto!!!
  Nu testar jag med anonym :)
  Får se om det fungerar.
  PS. Jag skrev att jag gillar färgerna i din bild!
  Ninni/fotografia

  SvaraRadera
 10. Så trist att det krånglar, Ninni! Och jag som känner mig högst kompatibel med dig! ;) Jag har en rätt gammal blogg från början (från 2005). Undrar om det kan ställa till det när de gör uppdateringar. Förr var det så när t.ex. det där nya med "gilla-grejor" under inläggen kom så funkade de inte för mig och det fanns annat trassel med layout. Nja, jag vet inte. Ska kanske inte börja analysera saker som jag inte vet ngt om. Men kan du välja det alternativet där du skriver Ninni som namn och länken till din blogg "manuellt", namn/webadress heter den nog? Tänkte bara så du får med länken till din egen blogg. :) Ha det gott!

  SvaraRadera