28 juli 2011

Veckans fönster - rosigt


Som jag har sprungit runt och letat för att försöka hinna ikapp alla andra fönstergluttare som redan har löst uppgiften - och blivit alldeles rosig om kinderna - men inte har jag hittat ett fönster som passar till temat. Hopplöst fall, mycket nära till att man blir rosenrasande. Riktigt så här romantisk är jag kanske inte men jag tröstar mig ändå med en rosig vägg från Mérida.


Krokodiltårarna byttes ut mot... om inte glädefnatt så åtminstone ett eftertänksamt javisstja när jag tog en promenad på stan. Känns rätt i dessa tider. Fler rosiga fönster hittar du på Susannes fotoblogg.

5 kommentarer:

 1. Strålande Pumita:-) Rosigare än på första bilden kan det ju knappast bli! Å texten var sådär riktigt beskrivande - bildligt talande om man säger så:-)

  SvaraRadera
 2. Ja, men envisheten lönar sig ju verkligen, mer "rosigt" än så här kan det ju knappast bli, känns inte riktigt som "Pumita", fast Du måste ju hålla Dej till temat;)
  Din andra bild var väldigt passande just nu!!
  Får Du bara två veckors semester? Lite grymt, men så det väl när man bytt jobb så pass kort tid innan sommaren!
  Njut nu av Dina sista dagar, sedan kan ju jag dubbelnjuta mina resterande två veckor, ja jag menar att jag njuter åt Dej oxå;)

  annette

  annette

  SvaraRadera
 3. Jo, den rosarosiga dörrkarmen har väl sina beundrare skulle jag tro, men jag tillhör nog inte dem. Däremot är ju den andra bilden helt rätt i tiden.

  Förstod aldrig själv att förra veckans rosiga tema faktiskt passade bra in på veckan. Tyckte då jag publicerade fönstret att det var alldeles fel. Men det var då det.

  Och nu är nästa tema uppe!

  ----
  Kom den verkligen in den här kommentaren? Gjorde den det kan du ju stryka denna samtidigt som jag ber om ursäkt att jag spammar kommentarsfältet.. :)

  SvaraRadera
 4. Jag gick bet på Fototriss-temat...får nog lov att fundera ett tag till.
  Du lyckades med bedriften att hitta rosiga fönster :) Och t.o.m med två.
  Inte jag...tiden räckte inte till.
  Hoppas du får en fin helg.

  SvaraRadera
 5. BP: Heh, hälften (av rosorna) hade räckt! ;)

  Annette: Visst, regler ska följas! En tunn liten romantisk ådra har jag nog men man behöver ju inte överdriva. ;) Ja, grymt var ordet! Just nu känner jag mig sliten (tre veckors semester på två år räcker inte kan jag säga om någon skulle få för sig att testa) men jag planerar att ta mer ledigt längre fram, i okt-nov. Vad vore jag utan dig: jag vet att du njuter för oss båda! ;) Och det unnar jag dig självklart. Ha det gott!

  Susanne: Du hade verkligen flyt med temat. Det var väl det berömda sjätte sinnet som spelade in där. Nej, ingen spamming hos mig. Och hade det blivit två gånger så hade det inte varit ngn kattastrof... hellre det än ingen gång. :) Jag hade också problem med att posta kommentarer på Blogger igår (inte hos mig men andra). Ibland kom de in först efter tredje försöket.

  P.S. Jag har redan valt ut bilden till Valfritt, haha. Inga valar så långt ögat når men ett annat djur har jag fångat. ;)

  Ninni: Välkommen till civilisationen ett tag! :) Låter alldeles underbart att semestra utan alla bekvämligheter. Livet blir enklare så... om man har rätt inställning dvs. Och så uppskattar man kanske alla manickerna mer när man kommer hem igen. ;)

  Som ett tips kan jag säga att det rätta svaret poppar upp när du markerar efter kolon-tecknet under bilderna. Ifall du skulle tröttna på att fundera, menar jag. :)

  Min första bild kvalificerar nog inte till ett fönstertema... ett halvbra bidrag möjligen. Dörren har ett snirkligt galler högst upp som kanske skulle kunna vikariera som fönster men godkänt. Njae, tror inte det. Därför var jag ute och fotade igår. Blev lite förvånad över att jag inte hittade ett rosigt fönster på Sveavägen 68 (ABF-huset som är sossarnas domäner) men det löste sig ändå.

  Ha en fortsatt skön semester!

  SvaraRadera