8 juli 2011

Veckans fönster - tankfullt
När jag såg Susannes inlägg om veckans tema var min första tanke: jag har inga foton på filosoferande själar vid ett fönster. Vad göra? Snälla, slå mig inte nu! Jag är sån och kan inte hjälpa det. Så här gick tankarna: tankfull = full tank. Det måste bli en bil. Och så blev det. Först hittade jag en tankbil och en annan mindre som hade flaket fullastat med stora vattenflaskor. Njae, det blev inte så kul. Jag hade totalt glömt bort att jag hittade den här bilen när jag irrade runt i eftermiddagshettan i Valladolid fotandes allt & alla. Jag vill gärna visa den för att den känns unik och speciell. Själv skulle jag inte kunna tänka mig att köra omkring i en bil med den här typen av konst men det är en annan sak. Den lilla sagofen ser onekligen eftertänksam ut. Det blev mycket sudd den här gången också eftersom jag ville att hela bilden skulle se ut som en tankebubbla. Bak på bilen satt en bild på Ghostbusters. Om Sassa får för sig att ha spöklikt som tema så vet iaf jag vad det blir för bidrag, hihi.

17 kommentarer:

 1. Ha, ha du är ju för skön!
  En tank full, hur katten kan man komma på det!
  Härligt!
  Hoppas blodtrycket har sjunkit!Hoppas inte det finns många djupt religiösa fotofantatser. Man vill ju inte stöta sig allt för mycet med detta trevliga gäng!

  SvaraRadera
 2. Det var ju bara så bra!
  Jag har också varit inne på full tank och sånt, men inte hittat någon passande bild än. Svårigheten är ju att det ska vara med ett fönster också.:.-)

  SvaraRadera
 3. Rajson: Den här katten kan. Inte svårt alls eftersom jag älskar att vränga ord. Nejdu, så snabbt sjunker det inte, blodtrycket alltså. Men å andra sidan, jag har ganska lågt innan så det är ok. Jag är inte så finkänslig när det gäller religion. Har mina bestämda åsikter men det är inte så ofta jag trugar dem på andra. Det är så lätt att bli osams då. Var och en får väl tro på vad den vill eller låta bli. :)

  Della: Det är just det, att det ska vara fönster i alla bilderna. Det blir genast mycket svårare då. =)

  SvaraRadera
 4. Så fint val av bild på det temat, Du är verkligt bra på detta med Veckan Fönster!!
  Skulle kanske inte heller vilja köra runt i en så dekorerad bil, men jag tycker om att titta länge och väl när någon dyker upp!

  Ha en skön helg!

  annette

  SvaraRadera
 5. En cool bild på en annorlunda bil :)

  SvaraRadera
 6. Hehe, förstod direkt din tanke när jag såg bilden. Alltid lika roligt att se alla tolkningar och den här var ju allt lite oväntad - men förståelig. :)

  Ängeln ser ju också lite tankfull ut.

  SvaraRadera
 7. Jag tror att den lilla ängeln är en räddande beskyddande ängel så att det inte går galet i trafiken ;-)

  jo jag kan tänka mig att göra sakerna hos mig tvärtom....men jag går ju på ledigheten NU och är litet slutkörd så därför vilar jag upp mig och äter mig stark innan jag ger mig iväg ;-)

  Glömde säga att detta är en urläcker bild...väldigt speciell och unik!

  SvaraRadera
 8. En fullträff Pumita. Med tanke på att det är ett airbrush jobb så är minen på tjejen extremt lyckad - tankfullt. Snyggt jobbat!!! Snyggt tänkt!!!

  PS. Okej då, jag ger Loopen en annan chans, men kan ju alltid ta ett trendigt rosévin istället för blask;-). Men kolla in "Gamla Uret", läste lite recensioner om det på nätet och folk älskar ju stället, vilket vi inte visste när vi hamnade där. DS

  SvaraRadera
 9. Såg och tänkte den är som en smäck med den tänkande ängeln där vid bilfönstret. Att det kunde tolkas full tank också var ju en bonus jag inte kom på ;) Kul med ordvrängeri tycker jag.

  SvaraRadera
 10. Suverän tolkning. Supercool bild.

  SvaraRadera
 11. Jag var också inne på din tolkning, men hade svårt att hitta ett fönster fullt med tankar (reservdunkar). Det här du fotat är en ännu bättre lösning! :-)

  SvaraRadera
 12. Haha, vilken bra tolkning på dagens tema! Och vilken fin liten bil, jag gillar den där tankfulla ängeln på sidan...

  SvaraRadera
 13. Ja men du det är ju precis så här kreativt o galet skoj som veckans fönster ska vara..jag bara älskar din version..

  SvaraRadera
 14. Tack för titt-in och kommentar hos mig på mitt inlägg från Småland (och den gula dörren)! :)

  Ditt bidrag till fönsterutmaningen är ju strålande!

  Glad lördag önskar SoF på blindstyre.se

  SvaraRadera
 15. Här har du klurat en del och ditt foto fungerar ju bra. Roligt med din lilla tankeberättelse, det ökar på temat. ;-)
  Ingen risk att den bilen blir stulen, så det kanske är en fördel ha en väldigt udda bil.
  Undrar vilka intressen bilägaren Har?

  SvaraRadera
 16. Det var en originell variant på temat och en fin bil.
  Och lite är vi inne på samma tankar(!) där.

  SvaraRadera
 17. *haha* en klockren tolkning av ämnet! lysande.

  SvaraRadera