8 september 2011

Veckans fönster - stenigt


Jag är vääldigt sent ute men kan inte låta bli att slänga in ett stenigt fönster nu när jag ändå sitter här framför bloggen. Och det är ju sista chansen för imorgon gäller ett nytt fönstertema. Sassa skrev något om att jag har övergivit bloggen men riktigt så är det inte. Efter hemkomst från minisemestern i Alicante har datorn fått vila. Det finns för- och nackdelar med allt. Lite avvand blev jag nog men mest är det tidsbristens fel att jag har avhållit mig från roligheterna på nätet. Och visst, jag har fyllt på med både fönster- och skyltfoton i byrålådan.

12 kommentarer:

 1. Å hur fick jag för mig att du hade hamnat på Azorerna när du i verkligheten var i Alicante;-) Åldern, Alzheimers eller så är det Cat:s fel, som nyligen var där - oooooops iaf.
  Men det där fönstret med "garnitur" var det väl värt att vänta på:-)

  SvaraRadera
 2. Folk åker ju härsan och tvärsan så vem kan hålla reda på allt... samma världsdel dessutom! Della skulle också till Azorerna så inte konstigt alls att man blir konfundersam. ;)

  SvaraRadera
 3. Hittade förresten rätt många häftiga graffitimålningar så stay tuned. :)

  SvaraRadera
 4. Gillar "fri konst" skarpt, speciellt när det är så fint som här!
  Välkomme hem!

  SvaraRadera
 5. Undrar hur de är att sitta innanför det där steniga och gallriga fönstret? Där passade målningen jättebra. Och jag ska tydligen få se fler. Bra det!

  SvaraRadera
 6. Vilket perfekt stenigt fönster. Färgglatt blev det ju också med teatermaskerna. :-)
  Tack för din kommentar, har skrivit ett svar.
  Numera försöker jag också hitta "bra fönster" när jag är ute och fotograferar. ;-)
  Knepigt med mekaniskt fönster, vi får se...

  SvaraRadera
 7. Underbart val av stenigt fönster, kombinationen av olika saker i Ditt fönster gör det hela perfekt!

  Välkommen hem förresten, kul att se Dej igen!

  annette

  SvaraRadera
 8. Ett mycket läckert stenigt fönster! Och det beror nog i hög grad på målningen och de fina färgerna. Gallret gör ju annars att det ser ut som en fängelscell :)
  Det låter bra att du fyllt arkivet.

  SvaraRadera
 9. Kul/sorgligt och vackert stenigt. Fin bild.

  SvaraRadera
 10. Tack rajson! Borta bra men hemma bäst som det heter... även om jag hade kunnat tänka mig att vara borta lite längre. Kanske inte just i Alicante men en resa runt i Valencia hade varit kul. Nåväl, det får bli en annan gång.

  Della: Där skulle jag nog inte vilja sitta. Fick för mig att det gröna som skymtar bakom gallret är en sopcontainer. Håller med om att målningen piggar upp.

  Erik: Jag spanar också konstant efter "bra fönster". Det har blivit som en sjukdom. ;) Det mekaniska är extra klurigt.

  Tack Annette! Kul att se dig med! Skrattade gott och ditt bildspel med råttfällan. =)

  Ninni: Utan målningen hade det inte blivit någon bild, skulle jag tro.

  Jah Hollis: Jag tycker mycket om de där teatermaskerna i olika utformningar.

  SvaraRadera
 11. Du verkar ta Veckans fönster på fullaste allvar att döma av din brådska att hinna publicera strax efter hemkomst. Jag känner mig hedrad. ;)

  Men visst liknar det lite ett fängelsefönster även om man försökt göra det lite gycklaraktigt.

  Synd du inte hann med Valencia för där finns många speciella fönster. Santiago Calatravas hemstad som det är. Nåja, du som reser så mycket hinner säkert dit en annan gång.

  Bienvenida a casa!

  SvaraRadera
 12. Tack Susanne! Självklart tar jag Veckans fönster på allvar... gör inte du det?! ;) Fast jag hann vara hemma i ett par dagar men fick inte till fönstret förren 5 i 12.

  Valencia åker jag gärna till, helst på våren nästa gång. Den här gången var min minisemester helt improviserad och oplanerad (bokade flyg en vecka innan avgång) och tiden var knapp så det blev som det blev. Och framför allt ville jag ta det lugnt.

  SvaraRadera