28 januari 2012

Veckans fönster - krossat

Inte långt ifrån klockaffären (som jag visade här) hittade jag den här fasaden. Kanske inte så konstigt att Guardia Civil var på plats... Hur som helst, nu till veckans tema som är krossat. Jag har bara mitt goda rykte (javisst, det kan man diskutera) att lägga som pant på att fönstret uppe i högra hörnet är inplastat. Zoomade in på en annan bild och drog en suck av lättnad... skönt att slippa fara med osanning. Mindre roligt för familjen som bor här förstås.

28 kommentarer:

 1. Men det är lugnt. Klart det är inplastat. Dessutom en häftig bild. Jag letar förtvivlat efter krossade fönster... Inte har jag tänkt på förut att det fullkomligt vimlar av hela fönster. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, inte mycket man tänker utanför boxen, det är tydligt. Och du verkar inte heller vara av den mer våldsamma typen som tar saken i egna händer. ;)

   Radera
 2. Haha, nja... har faktiskt inte tänkt på det heller. Jag är tydligen mycket begränsad i mitt tänkande. Får försöka befria tankarna lite. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojdå, det där kanske lät värre än vad jag tänkt mig. Jag försöker vara kreativ och tänka nytt men insåg just när jag läste din kommentar att jag är rätt enkelspårig... jag med. ;)

   Radera
  2. Då har vi ett uppdrag! ;)

   Radera
  3. Blev lite orolig där... med krossade fönster och så... men du menar nog att du ska fortsätta rota i fiskdiskar för jag såg att fönsterbilden var upplagd. :)

   Radera
 3. Jag var noga med att inte nämna i mitt fönsterinlägg vem som hade åstadkommit hålet...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej nej, det förstås... men jag är ju så blåögd så jag tror alla om gott. ;)

   Radera
 4. Det verkar rivas i dina kvarter också. :-)
  Snygg målning på väggen. Verkar vara ett kvarter i förändring.
  Jag tror dig om det inplastade fönstret, det ser ihåligt ut.
  Tack för din kommentar! Vi har lite liknande fönster. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Intresset för rivningskåkar och fallfärdiga hus har vi gemensamt, haha. Har rivits iaf... kan vara för länge sedan. Nedanför fönstret utanför bild hänger en tvättlina så det är tydligt att det bor folk i huset.

   Radera
 5. Störtskön bild och det var bra att du påpekade fönstret uppe i hörnet ;0) Men hela kvarteret verkar lite "ruffigt", så någonstans (kanske utanför bilden) finns nog ett krossat fönster :0)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förutsätter att det inplastade fönstret är krossat. ;)

   Radera
 6. Ditt rykte kommer nog fortsatt att vara bra när det gäller fönster i alla fall, tror Dej på Ditt ord vad gäller inplastningen, och så gillar jag ju bilden i övrigt, härligt ruffigt!!!!

  annette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Annette, jag visste att jag kunde lita på dig! ;)

   Radera
 7. Nu är det ju så att man ibland plastar in fönster när man renoverar så det kanske bara ska målas om där. :-) Men det verkar lite långsökt, så jag köper din förklaring och denna verkligen läckra bild och historia fä klart godkänt! Blev det någon belöning för att du hittade klocktjuven?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Renovering har jag svårt att tänka mig eftersom de har plastat in bara övre delen av de tvådelade fönstren. Belöning? Det ska väl vara bilden på den långfingriga. ;)

   Radera
 8. Hahaha! Huvudsaken är nog att din bild är ehlt suverän. Å självklart förutsätter man att fönstret måste ha varit krossat, då man annars inte skulle plasta in det;-)
  PS. När jag såg graffitin så kollade jag en bild jag tog i Alicante. Trodde det var samma mur. Det var det inte, men definitivt samma graffiti artist. Måste lägga upp fotot bara för att höra om du tycker samma sak.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa, den vill jag se. Pronto! Jag har en till liknande bild så vi får se om det är samma. =)

   Radera
 9. Jag som trodde att det var krossade fönster som är inplastade med tjockt ornage "plastick.padding" till vänster.
  Spännande bildi i vlket fall som helst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag undrade faktiskt också över plastic padding, mest kanske om det var giftigt eller nåt.

   Radera
 10. Hälig bild, trots ruffigheten.

  SvaraRadera
 11. Oj vad jag stirrade på brandgul häftmassa, fönster mm och inte fattade, dålig koll på höger och vänster. BAD ART fattade jag däremot direkt och gillar, liksom hela roliga bilden. Märkliga trasseltrådar uppe i vänstra (andra) hörnet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför det ska vara BAD ART förstår jag inte riktigt men en trasslig bild allt som allt.

   Radera
 12. Och jag fastnar förstås vid målningen och undrar lite över vad den ska betyda. Men fin är den i alla fall. Hmm, inplastat fönster var ju inte riktigt temat förstås. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, men du får tänka ett steg längre. ;) Det svarta som syns är inte inplastat, bara hål utan glas.

   Radera
 13. Synnerligen originell variant på temat. Väcker onekligen en del frågor, som märks i tidigare kommentarer.

  SvaraRadera
 14. Jag tror dig, och jag hittade fönstret också ;) En skön bild annars, ruffigt och fint samtidigt.

  SvaraRadera