15 april 2012

Skyltsöndag - uthyres

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Nja, inte speciellt. Inte i Alicante. Fast nu när snön vräker ner oannonserad här hemma skulle jag inte ha nånting emot att flyga iväg en vecka eller två. Det är typ 20 grader varmt där. :)

   Radera
 2. Jodå, jag hade nog tackat ja om priset är överkomligt och reskostnaden passar. Lite värme hade inte varit dumt, även om den börjar komma här i södern. Snö har vi i alla fall ingen, tack och lov.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog inte så svårt att hitta billiga flygstolar till Alicante. Jag var ju där för ett halvår sedan drygt och det känns som att jag "kan den stan". Trivdes superbra men åker gärna någon annanstans nästa gång. Som tillflyktsort, bort från snö och kyla, passar den alldeles utmärkt.

   Radera
 3. Ja tack, jag hyr gärna. Har fullkomligt tröttnat på vädret här nu. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ungefär som jag då men det finns grader i eländet. Idag skiner solen åtminstone. :)

   Radera
 4. Dessa skyltar ser man ju nästan överallt på Costa Blanca. Men din skylt specificerar ju t o m längden på hyrmöjligheten. Det har jag då inte sett i Benidorm.
  Så än en gång et väldigt lyckat och annorlunda "skyltfönster"!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara priset som saknas. Och så vill man kanske veta om det finns bedbugs och kackerlackor. ;)

   Radera
 5. Samma system som här verkar det som... Någon byrå att gå till, eller någon tidning att söka annonser finns inte. Man får utrusta sig med penna och papper och gå ut och gå med blicken riktad mot balkongerna :o)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar fungera bra så här också... kanske. Undrar bara om det finns så gott om kunder att det räcker med den annonseringen.

   Radera