7 oktober 2012

Skyltsöndag - t-shirt humor

22 kommentarer:

 1. Svar
  1. Du som brukar ha svar på det mesta, konfetti och pärlor och allt... visst knäcker du den här också. Jag har ingen aning. ;)

   Radera
  2. Ja det undrar jag med. Man börjar kanske spela något. Många har ju mp3 eller modernare grejor nu för tiden.

   Radera
  3. Ja, vad ska vi ha mynten till egentlingen? Lite lustigt att det kommer nya snart...

   Radera
 2. Försöker klura ut något, men... Inte självklart, om jag säger så. Och om inte du, som brukar ge mig ledtrådar, har en aning, så vet jag inte hur det ska gå. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr har jag inga ledtrådar så tolkningen är fri. Jag kan tänka mig t.ex. en tonåring som är i konstant behov av pengar, haha. Nån sorts action borde det väl leda till, money makes the world go round som man säger.

   Radera
  2. Kanske skulle dra på mig en sån där då. :)

   Radera
  3. Om det innebär mer pengar att resa för så visst! :)

   Radera
  4. Ja men inte räcker det då med mynt! Alltså inget att ha på sig vid löneförhandlngar heller.

   Radera
  5. Nej, om man inte har en hel koffert som Pippi. Argumentet "behöver pengar att resa för" känns inte helt relevant vid en löneförhandling... om jag ska vara ärlig. =)

   Radera
 3. Ingen t-shirt jag vill ha på mig i alla fall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi tillhör nog inte målgruppen. ;)

   Radera
 4. Ja här är det vidöppet, typ omättligt!
  Hos mig är det spärrat istället fast det gör ju inte så mycket :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, det lät kryptiskt... kilar till dig på en gång och kollar. =)

   Radera
 5. Ha ha, en text jag förstår, men var kan jag undra, var ska myntet stoppas in? Den där texten på t-tröjan har kanske blivit lite förlegad, runnit ur tiden kan jag tycka. Förr i tiden använde vi ju mer automater och andra prylar som behövde mynt för att fungera!
  Kommer osökt att tänka på de gamla offentliga telefonhytterna där man hade ny slant redo i myntspringan när samtalet blev längre och mer kostsamt än den där 10-öringen eller 25-öringen (när Televerket som det hette så höjde avgiften) som en period kostade på den tiden. Förr visste jag många ställen på stan där det fanns bra mynttelefoner och där det sällan blev några köer. Tänk nu för tiden finns det ju knappt några telefonhytter att använda (om mobilens batteri plötsligt lägger av)!
  Tänker också på alla gamla flipperspel, där blev det en del mynt som stoppades in. Trevligt tidsfördriv, sällan jag ser något flipperspel nu för tiden.
  Oj, for iväg lite, sorry. :-)


  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae, jag hittar inget myntinkast heller, haha. Men du har en poäng... borde stå "hiva fram kreditkortet" istället. ;)

   Det är bara kul att läsa om dina reflektioner så far iväg du. :) Lustigt att du nämner telefonhytter; funderade på fenomenet när jag satt på busstationen i Cancún när jag var i Mexiko sist. Där fanns nämligen en automat stor som en telefonhytt för att ladda sin mobiltelefon (med en massa sladdar anpassade till olika modeller) och den fungerade med mynt. Kanske med kort också, kollade inte så noga.

   Radera
 6. Var länkar jag in mitt bidrag till skyltsöndag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anemonen! Kul att du också vill skylta! :) Skyltsöndag är en idé som jag fick när jag upptäckte att jag ofta fotograferar skyltar (nu är ju inte texten på en t-shirt en skylt men jag tolkar ordet mycket fritt). Det är ingen fotokedja (jag vill inte binda mig, det är enda anledningen) utan det är några likasinnade som har hakat på min idé. De brukar kommentera hos mig när de skyltar eller hos varandra när jag hoppar över. Några som mer eller mindre regelbundet är med är Var Dag ett Äventyr, Kråkvinklar, Marmeladen, Småstadsblues i ord och bild, Susannes fotoblogg, Klimakteriehäxan, Erik "Semlan" och Anesas bildblogg. Hoppas att jag inte missat någon nu. Välkommen i gänget! :)

   Radera
 7. Nu har jag lagt ut min skylt.

  SvaraRadera
 8. Hi hi ..ja den var verkligen rolig den..

  Psst..jag blir ju bara helt lycklig när du berättar för mig din så väl bevarade hemlighet..jag som undrat så vem som döljer sig bakom Pumita..kram på sig från Annapanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, det är kul att vara lite hemlig! Så inga fler avslöjanden... ;) Mitt förnamn har iofs stått här på bloggen tidigare men det måste ha varit "långt före din tid". Kram tillbaks!

   Radera
 9. Min skylt sitter i Axhult som är en liten ort strax norr om Strömsnäsbruk i kronobergs län. Ha en fin dag.

  SvaraRadera