20 januari 2013

Skyltsöndag - mötesplats

Svårt att komma åt telefonen och brevlådan när räcken har samlats -
helt enligt anvisning på skylten till vänster. Hur tänkte de?

18 kommentarer:

 1. Det krävs lite akrobatik! Och så får de inte ha bråttom att svara. Jag kör med namnskylt idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den akrobaten skulle jag vilja se! Med armar som är uppemot 3 meter långa. ;)

   Radera
 2. Tror dom tänkte inte alls här.

  SvaraRadera
 3. Det kan man verkligen undra över. Telefonen ser betydligt nyare ut än brevlådan!
  Kanske är det inte så ofta som kravallstaketen står uppställda där de ska förvaras?
  Själv väljer jag en gammal biografskylt som skyltsöndag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är mest fundersam över vems mötesplats det är... eller är det bara staketen som samlas här.

   Radera
 4. Vem använder egentligen brevlåda och offentlig telefon i dag? E-post och mobil är ju det som gäller. Fast det finns inget trevligare att få ett handskrivet brev med snigelpost. Gillar färgerna i din bild, speciellt den gröna :0)

  Jag kör med gammal neonskylt igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De lokala kanske inte behöver en brevlåda, jag vet inte, men jag ville posta några vykort precis som jag alltid gör när jag är ute och reser... trots sms, mejl och allt vad modern kommunikation heter. :)

   Radera
 5. Ser vädigt marigt ut att nå telefon och postlåda. Varför har de belamrat med alla dessa räcken kan man undra. Skylten är ju hur tydlig som helst ;-)

  Ursäkta men var och hur lägger jag in mitt bidrag till Skyltsöndag??!! Nu har jag letat skyltar här på Malta tillräckligt länge också fastnar jag ;-) Fattar bara inte hur man gör, var länkar man..

  SvaraRadera
 6. Jag blir mer bekymrad för hur man tar sig in och ut genom den bruna trädörren. Balansakt?

  Och inte hittade jag någon klurig liten skylt heller så det blir Manga för hela pengen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förutsatte att dörren inte används men så behöver det ju inte alls vara förstås. :)

   Radera
 7. Den som söker finner sägs det ju. Sök..sök..!! Nähä.. inte där heller.. jamen då letar jag väl vidare och återkommer ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle man kunna tro men det gäller inte här. ;)

   Radera
 8. Det var nog utlänningar som inte kunde spanska som ställde räckena där;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var säkert jag... för att få en bra bild... men jag har tappat minnet. ;)

   Radera
 9. Ja, då har jag lagt in mitt första bidrag till Skyltsöndag ;-) Om jag fattat rätt eller inte har kanske inte så stor betydelse. Har ju haft ett väldigt roligt tidsfördriv den senaste timmen :-) Undrar bara hur jag lätt kikar in hos andra som är med. De häruppe har ju inte alla en direktlänk till sitt inlägg. Det löser sig själv. Ingen är ju direkt okänd ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så trevligt, Anita! :)

   Så här ligger det till: Skyltsöndag är ingen fotoutmaning utan ”kom till” när jag upptäckte att jag ofta fotade skyltar av olika slag. Jag skapade en etikett och började ”skylta på söndagar”. Inte varje söndag men när jag hade lust och tid. Några bloggkompisar hakade på: Della, Stare Ström, Hanna, Marmeladen, Erik Semlan, Klimakteriehäxan, Småstadsblues och Susannes fotoblogg är de flitigaste (och de skyltar ofta även om jag inte gör det). Hoppas jag inte glömt ngn nu! Det finns andra som har skyltat av och till. Eftersom jag inte vill ta på mig ”ansvaret” för en fotokedja (har haft det förut och vill inte binda mig) har jag sagt att jag helst inte vill ha några länkar till min blogg men de flesta har länkat iaf, på gott och ont. Känns inte helt rätt eftersom jag inte kommer att samla ihop några länkar från dem som skyltar men å andra sidan får ju alla ”reklam via knuff” på det sättet. Den enda regeln är alltså att det inte finns några regler för att det inte finns någon fotokedja. ;) Däremot blir jag glad om du hakar på idén för jag kan tänka mig att det finns många sevärda skyltar på Malta! :)

   Radera