7 juli 2013

Skyltsöndag - lya till salu

Kanske inte ett fynd men utsikten är magnifik. Det soliga objektet finns på en av Portos branta kullar.

14 kommentarer:

 1. Det där skulle jag nog kalla ett rktigt fynd !! Vinkeln och din bild alltså ;-) Blir ju inte riktigt klok på vad som är vad. Läckert foto är det iallafall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att det inte är enkelt att se om man inte har varit på plats... och knappt även om man har varit. ;)

   Radera
  2. Väggen närmast bilden med två fönster är alltså ett hus och fönstret med skylten tillhör ett annat hus. Däremellan går en "gata" i form av trappor.

   Radera
 2. Ja men där är du ju! Förstår att du är upptagen. Att sälja ett sådant renoveringsobjekt kräver både tid och fantasi. Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är expert på att ta på mig omöjliga projekt, haha. Som botaniska fönster och annat. ;)

   Radera
 3. Hmm, det verkar vara det enda rum som har tak. Fast väggarna ser ut att vara lite eftersatta. Jag har i stället rum för livet om du har ont om sådant. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Livsrum och andrum, JA tack! Jag ska skynda mig att fynda. :)

   Radera
 4. Ett liiiiitet renoveringsobjekt bara, helt ok! Speciellt med utsikten som kräver absolut inga glasögon;-) Toppen bild!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad ska man annars göra av all sin fritid, liksom. ;)

   Radera
 5. Wow, häftigt. Gillar vinkeln och husen i sig. Om jag inte hade tummen mitt i handen och inte var så bekväm av mig, så skulle jag kunna tänka mig att sätta tänderna i ett renoveringsobjekt. Just nu är är det väl mer jag själv som är renoveringsobjekt...

  AIK-skylten hos mig är faktiskt en gammal mötesskylt från forna dagar ;0) Skulle aldrig fota en AIK-skylt, är ÖSK-are rakt igenom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Renovering är väl en sak (inte för att jag är speciellt händig) men här behövs det en katastrofplan! ;) Och då menar jag inte mig själv utan bilden... även om vissa åtgärder skulle vara önskvärda när det gäller undertecknad, haha.

   Radera
 6. Jag instämmer att det inte är någon lätt bild att tolka ihop i hjärnan. Tittat och tittat, men vet inte om jag förstår hur den första väggen kan vara ett hus... ;-) Det är mycket man inte förstår i det här livet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en viktig insikt... att inte kunna förstå allt men ändå acceptera. ;)

   Radera
 7. Ja men det är ju fritt fram för stjärnfall...och det är väl egentligen det enda viktiga!?!

  SvaraRadera