5 mars 2010

Pumita på spåret

Så var det dags igen. Vart är vi på väg?

1. KAN GÅ NER
2. JASONS DUBBELMAGE
3. UTMÄRKT KÖKSREDSKAP

Som vanligt, länder och städer huller om buller, i Sverige och längre bort. Säg till om jag upprepar mig. Det börjar bli svårt att komma ihåg alla ortgåtor. Lycka till!

Pumita på spåret eller urspårad? Nja, 24 inlägg på 19 dagar... det kan man kalla för rivstart på bloggspåret! Dags att bromsa innan det blir tvärnit. Trevlig helg på er!

16 kommentarer:

 1. Nej du, jag har inte kopplat på dom hjärncellerna ännu........inte en susning! Får väl vänta på lite ledtrådar.
  Rivstart kan man allt kalla din bloggstart! Själv har jag lugnat ned mig lite;-)
  Ha det så gott i helgen. Jag är ledig och ska njuta. En ledig helg är alltid en ledig helg även om man är ledig i veckorna!

  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Japp man får ta det lugnt med bloggandet ibland. Sk datorfria dagar är inte dumt det.

  SvaraRadera
 3. Vi sitter nu, tre "guiris" på kontoret och klurar.

  SvaraRadera
 4. På 1 svarar vi "ingen aning" än så länge.
  På 2 svarar vi "Timbuktu". Hur det nu går ihop...??? Ja...
  På 3 svarar vi "Brazil"
  Team Vivicus o Della

  Du har verkligen varit aktiv sedan du kom tillbaka. Ta inte ut dig!

  SvaraRadera
 5. Jag kommer verkligen inte på NÅGONTING! Förutom Yellowknife på trean. Fast det är ju fel, men ändå. (Förklaring: Kniven är gul, alltså är den utmärkt, som i att något exempelvis är utmärkt på en karta. Långsökt, o ja. ;))

  SvaraRadera
 6. Jag är kass, bara att erkänna. Sitter helt och hållet fast i uppenbarligen felaktiga tankebanor. Jag ger upp (för denna gång). Det bästa jag har kommit fram till för tillfället är nämligen.
  1. - nada -
  2. Älmhult (Ha, som om... Tanken gick iaf från fre 13:e Jason till Freddie K på Elm Street. Och dubbelmage "hull" där l på ngt mystiskt sätt blev ett t.)
  3. Något med slev/spatel... slev låter mer troligt, men jag vet inte vad det skulle vara.

  Suck...

  SvaraRadera
 7. Kul att du är tillbaka :)
  Nu har jag suttit och klurat på din gåta i säkert en timme utan att komma på vad det är. Nu ger jag upp och hoppas på att svaret kommer till mig i drömmen.

  SvaraRadera
 8. Kikar in och önskar trevlig helg!

  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera
 9. ANETTE: Att du har speciella hjärnceller reserverade för Pumita på spåret, hihi. Vad lyxigt! Det önskar jag att jag också hade. ;)

  När det slog mig hur mycket jag har postat på de här tre veckorna sedan återfallet (det är inte så allvarligt som det låter) blev jag nästan bestört. Det får bli lugnare takt framöver, ungefär som du. ;) Önskar dig (och mig och alla andra) en solig helg!

  @NEMONEN: Helt datorfria dagar är svårt för mig, men en bloggfri dag då och då blir bra. :)

  MALIN: Tre svenska (?) guiris som sitter på ett kontor i Spanien och löser mina ortgåtor. Känner mig hedrad! =) Såå värdelös är du inte! ;) Dubbelmagen (speciellt den) är svår för dig eftersom du bor på "fel" ställe. Psst, det är 1:an, inte 2:an, som ligger i Småland.

  DELLA: Team Vivicus och Della är helt klart ett vinnande koncept! Hur 2:an går ihop? Haha, det gör den knappt, men Timbuktu är det rätta svaret. Jag tänkte ungefär sä här: BUK + TU = dubbelmage. I övrigt tänkte jag inte så mycket annat än på artisten Jason Diakité. Jo, jag vet. Den haltar. Jag ska bättra mig!

  SvaraRadera
 10. P.S. Della, såg också att det gick bra att googla på Jason (på svenska Google) så jag tyckte att det var lagom nivå på den konstiga frågan.

  SvaraRadera
 11. ELISABETH: Är det dina köksknivar som är gula? Jag har inga såna och har således aldrig hört talas om Yellowknife. ;)

  P.S. Hoppas att du har det torrt om fötterna nu!

  KARLA: Jag hör att det knakar. ;)

  LAIRAMA: Kul att du tittar in! Hoppas att du sov sött och drömde om något annat än ortgåtor. ;) Som du kanske läste så har jag haft en häktisk start här på Pumita men nu ska jag lägga in dig i min läsare.

  A HOME FAR AWAY: Vad roligt med långväga besök! Du är välkommen åter, anytime! :)

  SvaraRadera
 12. Hann inte slita mig innan du kommenterade... ;) Ja, helt rätt.

  Nu ska jag ut i solen och vappa (inte vabba, utan vappa = vård av pumita). Jihuu! ¡Adiós amig@s!

  SvaraRadera
 13. Jag får väl valla då. :)

  SvaraRadera
 14. =)

  P.S. Du får be Vivicus om ursäkt å mina vägnar om det skulle visa sig få några konsekvenser för honom att du är ute och vallar (honom?). ;)

  SvaraRadera