22 februari 2012

Ordlös Onsdag - Entré

18 kommentarer:

 1. Undrar varför jag tror att det finns något manligt innan för den dörren ... Eller är det en dörr? Jag ser varken handtag eller gångjärn?

  SvaraRadera
 2. Äntligen en färgglad och rolig entre, precis vad jag ville se här och nu på bussen:-)

  SvaraRadera
 3. Vilken enormt tjusig entré. Entré till vad undrar man ju också.

  SvaraRadera
 4. Very cool photograph! The color really "pops" against the stone!

  SvaraRadera
 5. Det var en "raffig" entre´! Undra vad som finns innanför? =)

  SvaraRadera
 6. Åhh vilken entré! Inte trodde jag att du går på såna klubbar - ha ha! Skämt åsido kul med en dörrmålning i alla fall. Sen är väggen bredvid väldigt läcker!

  SvaraRadera
 7. Oj oj undrar var det bär hän när man går in där ....

  SvaraRadera
 8. Jag förstår att ni har livlig fantasi men nu får ni lugna er lite. ;) Bakom jalusin gömmer sig Restaurante y tetería (mooriskt tehus) Sheerezade. Det är alltså inte en dörr eller port utan en jalusi som man har målat på. Vanliga i Spanien på kiosker, restauranger och affärer för att skydda mot skadegörelse och inbrott.

  SvaraRadera
 9. Försöker fundera på vad jag får för vibbar... Tittar jag på helheten, dvs även på väggen, så tycker jag att alltihop är riktigt vackert. Ja, vackert är det precis vad det är. Du hittar då fina bilder, du.

  SvaraRadera
 10. Läcker och ovanlig entré. Osvensk på det sättet att man nog inte skulle hitta liknande dörrmålning i Sverige. Kul att se!

  SvaraRadera
 11. Fast om jag nu inte läst vad Du skrev så skulle tro att det var entré till ngt helt annat;)

  Ha en fin fredagskväll!

  annette

  SvaraRadera
 12. Oh, jösses så skönt, jag slapp ordverifieringen;-))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var ju lyckligt ovetande om att jag hade ordverifiering eftersom jag valde bort den när jag började med kommentarskontroll. När jag switchade över till det nya gränssnittet föll det där valet visst bort. Det tog ett tag innan jag förstod att jag måste byta tillbaka till det gamla gränssnittet innan jag kan få bort ordverifieringen och sedan switcha tillbaka... det är mycket nu! ;) Jag byter tillbaka trots att kommentarsdatumen är helt kajko för jag tycker att det är fräschare gränssnitt, det nya. Men snälla, skrik till om den där ordverifieringen dyker upp igen. Jag vill inte plåga ihjäl mina läsare. =)

   Radera
  2. Äntligen har du tagit bort ordverifieringen. Anade nog att du var ovetande om den. Läste du om den på min blogg kanske;-)

   Radera
  3. Ja, jag läste om ordverifieringen hos dig och retade mig vansinnigt på den både hos andra och hos mig. Det var ett tag sedan jag upptäckte att den fanns hos mig också... försökte lösa problemet men hittade inte möjligheten att välja i det nya gränssnittet. Bara skräp om du frågar mig, men fräscht är det! Haha, nej inte riktigt så allvarligt men de kunde lösa det där med datering på kommentarerna. Nu!

   Radera
 13. Mycket vacker entré! Man undrar genast hur resten av det fina huset ser ut ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr kunde jag inte utforska insidan eftersom stället var stängt. Det hade varit läckert med en moorisk te-ceremoni... inte för att jag gillar te men annars.

   Radera
 14. Jeg spørger bare indgang til hvad ;-)

  SvaraRadera