25 november 2012

Skyltsöndag - fejkatNär jag letade efter ett bidrag till Susannes kvadratiska tema hittade jag de här bilderna från Alicante. På långt håll ser de ut som fönster men när man går närmare (eller zoomar in) visar det sig att det är fejkade fönster. Bilderna hade antagligen kvalificerat sig till temat men jag hade redan valt en annan bild så de här hamnade på skyltsöndag istället. Skulle säkert kunna vara med på Fototriss också som har temat ljus den här veckan pga det konstiga ljuset bakom personen längst till vänster... men jag ids inte.

9 kommentarer:

 1. Lustiga figurer på de där fönstren. Det ser nästan ut som vore figurerna broderade. :-)
  Handarbete i Spanien!
  Vad är det för fönster? Är det någon typ av ventilation? Kul konstnärlig utsmyckning, väldigt annorlunda. :-)
  Vilket fynd Pumita!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har faktiskt ingen aning om vad som är tanken bakom och om det finns någon annan funktion än att lura oss som går förbi. ;) Det är ju helt klart hål i väggen så mycket ser man. Jag tänkte på pärlplatta när jag tittade lite närmare.

   Radera
 2. Jag kommer att tänka på pixlade bilder, så då blir det absolut en massa kvadrater trots att det är cirklar som bygger upp själva personerna.

  Tänk idag hade jag tid att publicera en gammal skyltbild som låg och skräpade i höstarkivet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du rotade fram en skylt!

   Så här i efterhand kan man ju säga att jag borde ha undersökt saken vidare, gått närmare iaf, men jag var så upptagen med att fota allt det argentinska på torget en bit därifrån. :)

   Radera
 3. Häftigt! Du menar att alltså att det är skyltar och inte fönster på din bild? Skyltfönster eller fönsterskyltar? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en definitionsfråga... och jag hade lite svårt att bestämma mig där. För visst är det fönster. Men eftersom det inte är äkta fönster så är det skyltar. Eller nåt. ;)

   Radera
 4. Coola skyltar/målningar. De är moderna jämfört med husen och balkongerna runt om, bryter liksom av. Gillar dem skarpt! Skyltar jag med nu :0)

  SvaraRadera
 5. Vad häftigt! GILLAS skarpt!

  SvaraRadera