25 oktober 2014

Det var det fräckaste!

 
Idag tycker jag inte om min dator. Much warmer than your current location. Bah! Har bara lust att skrika OCH?! Sanningen svider. Eller så kan jag göra någonting åt saken... och det har jag gjort. Bara en kortis, minisemester. Kunde inte motstå detta. När jag kollade sanningshalten i påståendet blev jag smått chockad. Antingen är min lilla laptop ångerfull eller inställsam, jag vet inte. En rejäl dipp är det hur som helst. Men då är jag redan hemma.


11 kommentarer:

 1. Lite elakt det där "Much warmer than your current location" ... retsamt är det i alla fall ;)
  Här är det 13 grader plus och regn - bättre än 13 grader minus och snö. absolut .. men ändå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Men det måste bero att de inte anar hur känsligt det är för en del av oss. ;)

   Radera
 2. Tror dig! Det är garanterat bättre där än här! Njut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gracias! Har aldrig varit på Kanarieöarna så jag vet inte riktigt vad jag väntar mig men det blir som sagt en kortis (flygstol och några nätter på det där trevliga stället, mer hinns inte med, tyvärr) så jag hinner nog inte få hemlängtan.

   Radera
 3. Hahaha! Den dippen till -18 vill du nog inte uppleva. Las Palmas är en fin och väldigt mysig stad tycker jag. Toppen mat dessutom, men först och främst sol och värme. Ladda batterierna - snabbladdning visserligen, men det funkar med tekniska pryttlar, så det borde fungera även för dig;-)
  NJUT!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, förmodligen inte. Det är mest ljuset och värmen som lockar men jag antar att det finns en hel del historia som intresserar mig. Columbus och annat. Intas i lagom doser. Japp, det blir snabbladdning... bara jag slipper gå runt med sladdar så är jag nöjd. ;)

   Radera
 4. hehe, snacka om dip!

  SvaraRadera
 5. My current location is pest. Packa ner mig i bagaget, packa upp mig i ljus och värme!

  SvaraRadera
 6. Jag stämmer in med Lena (llh). Jag kanske får plats i necessären.

  SvaraRadera
 7. Llh och Hanna: Självklart kunde jag packat med er men det skulle blitt lite knepigt att andas i min lilla ryggsäck! Och Hanna som skulle klämma in sig i min necessär som är obefintlig (10x15 cm och alldeles platt)... om du inte menade den där 1-liters-plastpåsen, förstås. Måste berätta en rolig grej: när jag skulle flyga hem hade de problem med att checka in mig med 0 (noll) bagage. Det var första gången det hände, sa tjejen. *asg* En stund trodde jag att jag skulle bli kvar där. Ja, och varför inte? Bara de står för uppehället tills jag har lyckats skrapa ihop en resväska med grejer. Men det kan ta tid... ;)

  SvaraRadera