6 juli 2014

Veckans fönster - färglagt

Rätt knepigt att fota en enorm glaskupol som denna, taket på ett köpcentrum i Cancún, Mexiko. Jag kunde förstås ha lagt mig ner på rygg men då hade nog vakterna kommit springande. Här ser ni en del av härligheten.

21 kommentarer:

 1. Motiven är verkligen annorlunda från vad man är van vid :) Gillar dem!
  Äsch, nästa gång ska du lägga dig ner - vad gör det om de kommer springande? Allt som händer är väl att du får hjälp upp ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte säker på att jag håller med här... nu pratar vi inte om konstaplarna Kling och Klang utan de har kpistar och andra farligheter på sig. Ja, Pumita ska alltid överdriva. Lite iaf. Det är iofs sant att de är ordentligt beväpnade men jag pratade med en vakt och han var hur trevlig som helst.

   Radera
 2. Jisses..som du har rest över land o hav o samlat fönster..du är en förebild för oss fönstervänner. Jag känner ingen som sett mer än du..så är det bara. helt galet färgglatt kan man säga.

  Jag måste börja lägga om taktik i mitt fönsterletande. Försöka öppna mina ögon för annat..jag ser inte allt när jag är ute o flänger. Det är som om mina ögon bara ser en viss sorts fönster. Why..ja jag vet inte..fattar nada kan man säga. Men jag fattar att du har den förmågan.

  Önskar dig den bästa av somrar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina snälla ord! Jag vet inte riktigt vad du menar för taktik för jag brukar "knäppa på allt som rör sig", typ. Just de här fönstren var iofs ganska orörliga. ;)

   Radera
 3. Den kupolen gillar jag skarpt - den har ju modernt glas. När jag ser sådana kupoler tänker jag nämligen alltid på gamla katedraler med gamla målningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle bli mäkta förvånad om jag fick se maya i en katedral, alltså avbildad så här. Men tiderna förändras, det kanske kommer en vacker dag.

   Radera
 4. Köpcentrum?Jag trodde du var i en kyrka! Fast det kanske är samma sak- åtminstone för en del.

  SvaraRadera
 5. Färgglatt och riktigt snyggt! Vilka härliga motiv! Tror inte att jag skulle lägga mig ner, men kanske ändå, vad gör man inte för en bra bild!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 6. Svar: Skämtar du!!!! Inte går jag och lägger mig så här tidigt. Sov till klockan 12:55 idag - ooooops. Brukar aldrig lägga mig före 23:30, bra så du vet.

  Kul att du registrerade antalet flip-flops. Hoppades att någon skulle kommentera kombon vattenskål och flip-flops - å det blev du såklart:-)

  SvaraRadera
 7. Fegis, självklart skulle du ha legat där...Nej du inte hade jag vågat heller. Dom hade nog trott att "tanten" kolat vippen.
  Häftigt fönster var det ju i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är jag... men lätt för dig att säga! Undrar vad du skulle göra när de petade på dig med en bössa. ;)

   Radera
 8. Nattinatti. Du har en kortare natt framför dig. Jag lyssnar på väckerklockan 06:45 men masar mig inte upp förrän en halv timme senare - om jag har tur;-)

  SvaraRadera
 9. Det var ett snyggt glasat tak. :-)
  Verkligen färgglatt och så klart färglagt. Du hittar bra fönster.

  SvaraRadera
 10. Som en mexikansk muralmålning, oerhört läckert. Men visst hade det varit värt att vakterna kommit för den perfekta bilden, iaf för en sann fönsterfotograf! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, speciellt om man vill bli en f.d. fotograf. ;)

   Radera
 11. Jättehäftigt glastak!
  Saknar din söndagsskylt!
  http://www.klimakteriehaxan.blogspot.se/2014/07/allt-en-besokare-behover-pa-en.html

  SvaraRadera
 12. Vilka färger och vilket arbete som måste ligga bakom. Trodde först det var en kyrka men tittar man lite bättre än bara i en hast så ser även jag att det inte är en kyrka ;-) Snyggt och färgstarkt iallafall !!

  SvaraRadera
 13. Vackert! Jag hade snarare tänkt på kyrka... fast kanske inte motiven då...

  SvaraRadera
 14. Vilket tak! Mycket färg som jag gillar.

  SvaraRadera
 15. Oj, vilken takkupol! Jag trodde också att det var en bild från en kyrka. Vackert!

  SvaraRadera