13 februari 2009

Pumita goes nostalgic

Under Pumans dotters snart 4-åriga - iofs ingen ålder för en katt - historia har jag publicerat 889 inlägg och haft riktigt kul många gånger. Många roliga och dråpliga kommentarer har fällts. Kommer t.ex. ihåg de här utmaningarna:

Aprilskämt
Reseinspiration
Sant eller falskt?
Låt oss dra liken ur garderoben

8 kommentarer:

  1. Oj, oj vad många inlägg du har skrivit! Har du aldrig tappat suget?

    SvaraRadera
  2. Jodå, många gånger! Det går upp och ner. Har funderat på att sluta ett antal gånger och pausat också av olika anledningar. Just nu tycker jag att det är superkul så det beror inte på brist på inspiration som jag gräver fram de här gamla inläggen. Det var en annan bloggare som undrade vilket inlägg jag tyckte bäst om och då hittade jag de här utmaningarna och en del annat kul.

    SvaraRadera
  3. SV: Vad roligt att du ändå trots upp och nergångar har fortsatt! :)
    Tackar jag har faktiskt gjort dem själv :)

    SvaraRadera
  4. Vad duktig du är! Är klart imponerad.

    SvaraRadera
  5. Kul att minnas, vi har haft mycket roligt här inne!
    ...och var är köttätar-Niklas, förresten?

    SvaraRadera
  6. Köttätar-Niklas måste ha konverterat till veganism och gått under jorden. Har inte sett till honom på mycket länge. Eller så blev han så besviken på min Elvis-historia att han tappade talförmågan. *asg*

    Jag saknar dig, Anna! Det är därför jag måste gräva fram sån här gammal skåpmat. Kom tillbaka! :) Om inte... önskar dig allt gott och en härlig vår!

    SvaraRadera
  7. Tack och en trevlig vâr själv! Hur blir det med Anadusien-resan? Mandelträden blommar just nu!

    SvaraRadera
  8. Ååh, säg inte så där! Jag blir alldeles grön av avund! Det blir ingen vårresa för mig och om det vill sig riktigt illa blir det ingen resa alls i år. Det händer så mycket i mitt liv just nu. *suck* Men vi får se, jag är obotlig optimist.

    SvaraRadera