6 augusti 2006

Glada färger i Guanajuato

4 kommentarer:

 1. Kul att se bilder från resan också! Bäst tycker jag om det i mitten i högra spalten.

  SvaraRadera
 2. Du menar otomí-kvinnorna? (Jag ser nämligen korten på två rader, tre i varje) Ja, det kortet fick jag faktiskt muta mig till. Jag brukar inte göra så annat en vid enstaka tillfällen. Jag frågar alltid om jag får ta kort (får jag nej så är det nej) och hon ville antingen att jag skulle handla eller ge en peng för besväret. Det gjorde jag så gärna. Den äldre kvinnan ville inte visa sitt ansikte och jag frågade om jag får ta ett kort till, men då blev det stopp.

  SvaraRadera
 3. Japp, det var det jag menade. Jag ser också korten i två rader med tre i varje men ser de två raderna som två spalter med tre kort i varje!;)
  Jag brukar också fråga innan jag tar kort på någon, hade ju själv inte viljat att man såg mig som en exotisk del av interiören eller miljön som det går bra att ta kort på hur som helst!

  SvaraRadera
 4. Samma här. Jag skulle nog bli väldigt häpen och känna mig lite obekväm om någon frågade. Den spontana reaktionen är: "Nej, inga kort på mig, tack!" men det beror lite på situationen och vem som frågar.

  Jag är ganska tveksam till att lägga ut andras kort på bloggen också (för att inte tala om mina egna), eftersom jag inte vet vad folk tycker om det. Alla kanske inte uppskattar att vara till allmän beskådan... så därför är jag försiktig.

  SvaraRadera