15 augusti 2006

Guldkant och dolda talanger

Idag läste jag om Dolda talangerSpråkmakargatan och undrade vad min skulle vara. Jag vet inte om den är så dold, men jag är rätt bra att komma ihåg folks födelsedagar. Liza skriver också om att sätta guldkant på tillvaron och det brukar jag göra (men inget är ju så bra att det inte kan bli bättre). Jag kan ta de fina kaffekopparna fast det är tisdag (dricker oftast ur glas eller mugg, men jag menar mer symboliskt) eller unna mig en god bok även om jag köpte en veckan innan. Vad jag däremot är sämre på är att berätta för andra hur jag uppskattar dem och varför de är viktiga för mig. Från och med idag ska jag bli bättre på det. En komplimang om dagen är väl en bra början? Idag vill jag ge en ros till Nadia som i sin blogg Bland Andernas bergstoppar lyfter upp ett viktigt ämne: flyktingar i Europa. Läs och begrunda!
(bloggen raderad)

7 kommentarer:

 1. Tack! Nu blev jag smickrad, tar emot rosen och bugar mig djupt ;)

  SvaraRadera
 2. Det var så lite så. Det är du värd! :)

  SvaraRadera
 3. Håller med , Nadia är verkligen värd rosen , jättebra skrivet om ett viktigt ämne

  SvaraRadera
 4. Hej! Hittade hit via Thereses blogg, och kommer med all sakerhet att atervanda ;)
  Nu maste jag fundera pa vad min dolda talang ar, haha.

  SvaraRadera
 5. Hej Linda och välkommen! Ser fram emot det! Talangjakten har bara börjat! ;D Slängde ett snabbt öga på din blogg och kommer att läsa mer så fort jag får tid!

  SvaraRadera
 6. Olipa video minun makuuni! :-))) Oletko ajatellut laittaa Etusivulle? .... Piristaisi varmaan meidan poliitikkojakin siella. ;-)

  SvaraRadera
 7. Sipriina, poliitikoille tämä on ihan passeli. Taidan laittaakin heti... :)

  SvaraRadera