15 september 2006

Det spökar på Blogger

Hela min vackra bakgrund med fyrtornet och den blåa himlen är borta. Allting är bara vitt, vitt... nåväl, kanske inte är så dumt som omväxling.

Nej, du ser inte i syne. Det kom tillbaka efter ett par timmar - i alla fall för en stund.
Med lite livligare fantasi kanske man kan tänka sig dem där bakom texten.

När du ändå är här kan jag passa på att fråga: Jag vet att du läser. Jag har sett dig i min statistik. Men vad tycker du om det du har läst och sett? Vad har du för synpunkter eller erfarenheter att dela med dig av? undrar Pumans dotter nyfiket.

4 kommentarer:

 1. Ja, hela blogger har spökat hela dan, hade tre-fyra inläggsidéer som jag inte kunde skriva för att det helt enkelt inte gick att logga in. Nu känns det lite trist att göra nåt slags "samlingsinlägg"... men nåt ska det nog bli iallafall innan jag somnar.

  SvaraRadera
 2. Jag har inte haft andra problem än att bakgrunden försvinner, men jag tror att de som inte har bytt till Bloggers beta-version har större problem. Jag har inte haft någon åtkomst till dem bloggarna. Bloglines visade röda utropstecken bredvid bloggnamnen. :(

  SvaraRadera
 3. Jaha, då var det därför. Näe men, jag tror inte på beta-versioner. De som har tid att uppdatera sina bloggar till modernare versioner kan väl ändå inte ha något vettigt att säga... Nu ska jag gå och skicka lite röksignaler till min polare Janne G ;-)

  SvaraRadera
 4. Jasså, det säger du! Vettigt och vettigt... men då får du sluta läsa min blogg för jag uppdaterade för en dryg vecka sedan. Hälsa Janne och skicka honom en mezcal (med gusano förstås) så kanske han blir lite mer... hrrmm vad ska jag säga?... ödmjuk kanske. ;)

  SvaraRadera