2 december 2006

Indien

Latinamerika i all ära, men jag har hittat en mycket intressant sajt om Indien. Förutom all fakta om landet och praktiska råd inför resan hittar man information om språk, kultur och religion, artiklar, uppsatser och PM och mycket annat. Missa inte det välbesökta forumet!

4 kommentarer:

  1. Indien är bra. miss it.

    SvaraRadera
  2. Jag brukar ta till höger vid Heathrow eller Barajas så jag har tyvärr inget eget Indien att längta till. Hemsidan är mycket inspirerande och kanske un día menos pensado, en vacker dag, får jag uppleva Indien på riktigt.

    SvaraRadera
  3. Jag ska till Inien i mars och håller med om att den sidan du länkar till är bra. Jag skulle vilja veta mer om vart man kan köpa bra tyger i Indien, runt Goa helst...

    SvaraRadera
  4. Det kan jag berätta om jag får smaka på din smarriga apelsinchoklad, som jag såg bild på när jag kikade in på din blogg... ;D

    Nej, jag skojar bara! Tyvärr har jag inte varit i Indien ännu (vet inte när det blir, men vill hemskt gärna!) så jag kan inte hjälpa dig med det. Någon annan som läser detta kanske kan dela med sig av sina tips. Eller om du slänger in en fråga på forumet. Välkommen till bloggen hur som helst! :)

    SvaraRadera