8 mars 2007

Internationella kvinnodagen


Jag rotade i mitt elektroniska fotoalbum för att hitta någon passande bild Internationella kvinnodagen till ära och hittade den här. Den är tagen i Baracoa på östra Kuba för två år sedan. Hon var så fin! Undrar vad hon tänkte... Kanske så här: Vänta bara när vi får lika mycket i lönekuvertet som karlarna. Oj, vad roligt vi ska få då!

P.S. Missa inte detta!

7 kommentarer:

  1. Hae du varit i Baracoa? Kan du inteberätta lite om platsen och kansk visa lite bilder? Thomas Gustafsson skrev för några år sen om ett esök i Baracoa och jag blev otroligt sugen på att åka dit. Verkar inte vara nåt ställe dit så många besökare på Kuba hittar och jag antar att det egentligen finns mer sevärda latser på ön

    SvaraRadera
  2. Nämen det tror jag inte hon tänker ... jag har sett den där bilden förut? Har inte du haft den på bloggen eller är det bara jag som drömmer ..??

    SvaraRadera
  3. Thérèse: Ja, jag har varit i Baracoa och berättar mer än gärna! Kul att du frågar. Det får bli till helgen eller så.

    Christina: Har jag? Oj då... det är möjligt! Ska kolla upp det.

    SvaraRadera
  4. Du måste ha drömt Christina. Jag hittar inte den här bilden på bloggen. Om det inte är så att jag har postat den tidigare och sedan ångrat mig. Det är ju möjligt.

    SvaraRadera
  5. Fin bild, som alla dina bilder frân Kuba. Tänkvärt om kvinnomisshandeln i kalla siffror.

    SvaraRadera
  6. Men det var inte "så" jag menade. Bilden är underbar, verkligen. Och jag har nog drömt då ;)

    SvaraRadera
  7. Anna: Siffrorna hos Sigge kändes som "en rak höger"! Viktigt att sprida, tyckte jag.

    Christina: Jag tog inte alls illa upp. Undrade bara om jag hade blivit senil... Efter två års bloggande är det nog lätt att börja upprepa sig. ;D Tänkte att jag byter ut bilden om den finns redan innan, men hittade den inte.

    SvaraRadera