31 december 2007

Gott Slut och Gott Nytt År!

17 kommentarer:

 1. Detta är väldigt olikt mig eftersom jag inte brukar ge några nyårslöften men bara för att sätta lite press på mig själv...

  Jag lovar att motionera mer. Har satt konkreta mål för att lättare kunna hålla mitt löfte men dem behåller jag för mig själv.

  SvaraRadera
 2. På bilden finns allt jag behöver
  En resväska full av hemligheter
  Lite söt frukt och gott om tid
  Några droppar skumpa för att lyxa till det
  Ett par pengar kan vara bra att ha
  Så vill jag att 2008 ska va´!

  P.S. Heh, stegmätaren lyser med sin fråvaro men den finns där ändå. ;)

  SvaraRadera
 3. Ett riktigt Gott Nytt År till dej! Jo, jag ser att du har allt du kan behöva på den där bilden. Och så spännande att ha långresor att se fram emot, och så spännande att få läsa om dem/den sedan...
  Kram från Ninni

  SvaraRadera
 4. Visst, det enda jag glömde nämna var spanskan. Den har jag svårt att leva utan. ;) Väskan kan iofs vara jobb också men det slår jag ifrån mig, iaf för tillfället.

  Sköt om dig du med och allt gott!

  SvaraRadera
 5. Tack detsamma och mâ dina drömmar gâ i upfyllelse!
  Inget nyârslöfte för min del...

  SvaraRadera
 6. Feliz Año Nuevo önskar jag dig tillbaka och ett gott slut idag!

  Jag glömde att rösta på frågan avs nyårslöften, det får bli nästa år ;)
  Jag brukar inte avge löften, tror inte det kommer att ske under 2008 heller.

  SvaraRadera
 7. ANNA: Och här sitter jag och avslöjar alla mina hemligheter... Ett litet halvdant löfte skulle du kunna bjuda på, eller? ;D

  MIMO: Glömde rösta? Nu förstår jag inte riktigt. Jag la ut frågan idag. Men det är ju inget tvång. Jag blir varken ledsen eller sur om du hoppar över det! ;)

  Ta det lugnt med druvorna ikväll! Ni satsar på kärnfria, hoppas jag.

  SvaraRadera
 8. Prepara las uvas!!!! Se till att dom är kärnfria också. :-) Röda underkläder ska det också vara för tur. :-) Nu skulle man haft en roscón och lite chocolate con churros imorgon bitti…mmmm… Felíz año nuevo Pumita!

  SvaraRadera
 9. Gott nytt år och hoppas att det blir en långresa för dig under 2008! Jag brukar alltid ge nyårslöften - som jag glömmer.

  SvaraRadera
 10. GOTT SLUT - GOTT NYTT:.. hälsar Anne-Marie

  SvaraRadera
 11. Ok, jag lovar att inte motionera! :-D
  Blir det nâgon Andalusien-resa i âr?

  SvaraRadera
 12. LISA: Har samma erfarenhet själv, men den här gången är jag fast besluten. Sedan får vi se hur långt det räcker.

  ANNE-MARIE: Ha ett fint slut och ett Ännu Bättre Nytt!

  ANNA: *asg* Borde jag bli förvånad?! ;)

  Det vore härligt att komma till södra Spanien. Jag har drömt om Cádiz och Sevilla bl.a. under en längre tid och var faktiskt på väg till Andalusien i våras (och på hösten också) men hela förra året var så turbulent att det inte blev av. Jag har inte vågat kika in i resväskan ännu så jag vet inte riktigt vad som gömmer sig däri. Det enda som är säkert är att det finns minst en resa som väntar på att packas upp.

  SvaraRadera
 13. Sobri, FÖRLÅT, jag hoppade över din kommentar! Det var inte meningen. Blev alldeles till mig när jag tänkte på "12 uvas" och "Un año más" och allt annat. Nu är det tyvärr så att jag inte har någon annan frukt än päron och apelsiner hemma så det blir svårt. Jag kan redan se rubrikerna:

  Kvinna avled efter häftigt nyårsfirande. Dödsorsaken avslöjades vid obduktionen som var tidskrävande. Det framkom till slut att hon hade svalt skalen av tolv apelsiner.

  Röda underkläder har jag inga. Hur skulle det se ut mot min gula päls?! Som spanska flaggan... Men jag lovar att fundera på saken till nästa år.

  Ha det underbart!

  SvaraRadera
 14. Tittar bara in för att önska dig en bra början på det nya året!

  SvaraRadera
 15. Tack Nadia! Det börjar bra. Snöblandat regn och snålblåst = perfekt dag för att mysa i soffhörnet och lyssna på Nyårskonserten från Wien och ägna sig åt översättningar av fadderbrev. Kanske en bra bok till kvällen. Men det är inte allt. Jag SKA ut. Jag har lovat mig själv och det tänker jag hålla!

  SvaraRadera
 16. Gott nytt år! Förra året hade jag som nyårslöfte att åka till Österrike, och det höll jag ju. Kanske ska satsa på samma nyårslöfte i år. ;D

  SvaraRadera
 17. Prosit Neujahr, Elisabeth!
  Wird´s besser? Wird´s schlimmer?

  Det återstår att se. Med ditt löfte lär det bli minst lika bra! Jag har också lovat mig själv en resa och det är inte mycket här i världen som kan få mig att avstå från den. :)

  SvaraRadera