3 februari 2008

Pumita är en karl!

Studerade, i DN, Blogg-Sveriges undersökning om vad folk helst läser på bloggar och kan bara konstatera att jag inte kvalificerar till den kvinnliga delen av bloggarskaran som helst grottar sig i mode och design, vardagsbetraktelser och föräldraskap. Jag läser helst om samhällsfrågor, film och tv, litteratur och musik. Språk och resor verkade inte vara med i undersökningen alls. Det är lite märkligt eftersom jag upplever att det finns rätt många likasinnade i bloggvärlden. OK, det blir till att byta namn till Johan då.

10 kommentarer:

 1. Hej Pumans dotter,

  jag reagerade också på dendär undersökningen, undrar om det verkligen stämmer? Jag har lite svårt att tro det! Så fanns det inte med något om "proffs"-bloggar som bloggar om lärarjobb t.ex., som jag vet att många läser för att få idéer och sånt.

  Bra blogg du har!

  SvaraRadera
 2. Då är Della en karl också. Vad sägs om Dellbert?
  Jag tyckte också undersökningen var märklig. Men antagligen rör jag mig inom en mycket snäv krets i bloggvärlden och har inte förstått hur myckat mer av annat det finns, kanske just för att jag inte är inresserad av det.

  SvaraRadera
 3. intressant....
  jag undrar vad jag är i sammanhanget..

  läser inga modebloggar,en inredningsblogg pga att jag känner bloggaren..
  endel andra bloggar för att jag känner bloggarna och de flesta pga att de intresserar mig..

  Vad man ska klassa min blogg som vet jag inte,jag har skrivit om de mesta,men herreminje vilket liv när man skriver om politik eller samhällsfrågor ur vissa perspektiv :-)

  SvaraRadera
 4. Hej Johan! Det är väl bara att börja med en "dagens outfit-bild" för att smälta in. ;)

  SvaraRadera
 5. Det kan kanske vara en fråga om ålder också?

  SvaraRadera
 6. Cliff - Det där var ju snällt *asg*

  Jag läser helst om resor, vardag i andra länder, sprâk, böcker och annorlunda jobb. Sen läser jag Cliffs blogg för att han är söt, själva bloggen har inget värde egentligen. ;-)

  SvaraRadera
 7. PIA: Kul att du gillar Pumans dotter! :)

  Jo, jag har märkt att det finns många lärare och såna som har skrivandet som sitt yrke som bloggar. Det kanske är så att modebloggarna deltog flitigt i undersökningen... medans vi andra satt och filade på våra inlägg. ;)

  DELLA: Dellbert låter perfekt! *asg* Visst, man läser ju bara en bråkdel av bloggarna och hoppas att man har hittat pärlorna bland allt ointressant krafs. Det är inte så lätt.

  MAMMAMIA: Jag läser också för att temat intresserar mig eller när bloggen har fina bilder. Kallprat är jag inte så mycket för.

  Konstigt nog känner jag ingen som bloggar lika flitigt som jag själv. Folk brukar se ut som fiollådor i ansiktet när jag nämner bloggeriet. *asg* De har andra intressen.

  SARA: Haha, över min döda kropp! Vilken snygg bild det skulle bli... den döda kroppen, menar jag. ;)

  CLIFF HANGER: Jo, men så är det ju förstås. Det är ganska låg medelålder på bloggare - inbillar jag mig iaf.

  SvaraRadera
 8. ANNA: Vaddå inte snällt? Jag har ingen anledning att ta åt mig. ;D

  Jasså, en del går bara på utseende... du kanske skulle börja med dagens outfit också som Sara föreslog. ;) *asg*

  SvaraRadera
 9. zKan man var flerkönad och lite blandning?! "hinner" inte läsa för "vardagliga" bloggar. Måste välja bort andra också. Ska nog kolla Cliff. Det är ju bra att jag antagligen höjer medelåldern. Har förstått det av mina jämnåriga också, för en del vet inte vad det är ens. Och ler lite snett. Varför kan man undra? Mina barn tipsar mig om en hel del kul.

  SvaraRadera
 10. Mariann: Jag läser inte heller sk. vardagsbetraktelser om det inte handlar om annorlunda liv i andra länder eller liknande. Det gäller att prioritera när tiden är begränsad och ärligt talat är jag inte så intresserad av vad folk shoppar eller äter till frukost.

  SvaraRadera