24 maj 2008

Chichén Itzá

Inspirerad av bilden på Ordlös onsdag lägger jag ut några bilder till från mayastaden Chichén Itzá. Kommer att berätta mer om dem senare. Till dess - om du inte kan vänta - kan jag tipsa om mina tidigare inlägg, bl.a. under etiketterna Mexiko och maya.


6 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder. Jag missade Chichén Itzá när jag var i närheten. Fast jag hann med en del andra mayaruiner som Tikal , Palenque , Tulum och Copan men Chichén Itzá hade varit kul att se. Men jag hoppas att jag kommer till Mexico fler gånger. Gillade verkligen landet.

  SvaraRadera
 2. Tack! Alla mayaruiner du nämner är mycket sevärda och även om Chichén Itzá är speciell och superintressant så är Tikal ändå min favorit. Den ligger så fint mitt i djungeln. Det gör iofs Palenque också men inte på samma sätt. Vill också återvända till Mexiko. Har mycket kvar att se och uppleva där.

  SvaraRadera
 3. Åh, jag skulle gärna få se och uppleva något från mayakulturen, men än har jag inte fått göra det. Men det står högt upp på önskelistan! :)

  SvaraRadera
 4. Jag håller med dig. Tikal är nog min favorit också. Den ligger verkligen fint mitt i djungeln och är otroligt stor. Att den ligger ganska "off" och det tar lite tid att ta sig dit ger också platsen en speciell känsla

  SvaraRadera
 5. Jättefina bilder! Dit skulle jag också vilja åka!

  SvaraRadera
 6. WOW! VIlket magiskt stÄlle! Det sätter verkligen igang tankar om myter och legender... ;)

  SvaraRadera