19 juni 2008

Jag vill sitta här och lukta på blommorna!


Aktiviteten på den här bloggen kommer att vara obefintlig under den närmaste tiden (minst ett par veckor) eftersom jag är arbetsfri från och med idag. Fri som en fågel, gör precis vad jag vill eller ingenting alls om jag känner för det. Det kallas semester, gott folk! CU!

HA EN RIKTIGT SKÖN SOMMAR!

20 kommentarer:

 1. Härligt med semester. Njut av den! Den ska jag göra =)

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får en skön semester!

  SvaraRadera
 3. Ha en riktigt trevlig semester.

  SvaraRadera
 4. Åhh! Hoppas du får det härligt!! Jag längtar till min egen..

  SvaraRadera
 5. Önskar dig en bra semester med varierande innehåll. Sol och bad brukar de flesta gilla... :-)

  SvaraRadera
 6. Ha en underbart skön semester... Skulle det vara så att viljan vill så finns det en gästsäng här och en mycket underhållande dotter ;-)

  SvaraRadera
 7. Ha en riktigt skön semester! Jag ska jobba några dagar nästa vecka. Sen blir det High Chaparall och så en hel månad i Finland!

  SvaraRadera
 8. Ha det så bra, och njut!

  SvaraRadera
 9. Njut av ledigheten....
  Kram

  SvaraRadera
 10. Tack för era hälsningar! Vädermässigt kunde det väl ha börjat lite bättre, dvs. inte ösregn med dunder och brak (=häftiga åskskurar natten till måndag). Jag är inte beroende av fint väder som tur är och kommer att njuta av ledigheten oavsett hur det ser ut på himlen men hoppas på uppehåll.

  SvaraRadera
 11. Ha en riktigt, riktigt skön semester! Kram från Ninnie.

  SvaraRadera
 12. Njut av att göra precis vad du känner för!

  Böcker i hängmattan är annars inte så dumt!

  SvaraRadera
 13. Hej
  Hoppas att Du har en riktigt skön o avkopplande semester!
  :-)

  SvaraRadera
 14. Njut av ledigheten!!
  Hyvvee lommoo!

  SvaraRadera
 15. Jag har aldrig förstått mig på det där, det är ju när man är ledig från jobbet som man har mer tid till att blogga. Ju. :) Men ha en skön semester!

  SvaraRadera
 16. Tackar, tackar! Hoppas att ni får en skön sommar också, lediga eller inte. :)

  SARA: Äger ingen hängmatta men att läsa står högt upp på prio-listan. EN HALV GUL SOL kan jag rekommendera!

  BARAJAGJOHANNA: Jo, jag förstår din poäng där men när jag är ledig vill jag göra så många andra saker och utnyttja ledigheten till mindre vardagliga ting - i bästa fall. Bloggar aldrig från jobbet (har skickat iväg ett kort inlägg en gång när jag inte hade internetuppkoppling hemma) och egentligen borde jag vara så "fed up" med allt vad datorer heter när jag jobbar men så är det inte. Håller med om att det är konstigt.

  SvaraRadera
 17. Tack Cliff hanger! En del har semester och andra strejkar för att få vara lediga. ;) Nej, skämt åsido, jag har faktiskt full förståelse för att ni strejkar och stöder det till 100% (även om det delvis drabbar mig också)! Bättre betalt och schyssta arbetsvillkor, det ska ni ha! Kämpa på!

  SvaraRadera
 18. Hejsan, jag unnar fler att få ta del av din trevliga blogg, därför har jag utmanat dig i min blogg. Trevlig sommar!Mvh Boel

  SvaraRadera
 19. Hej Boella,
  Oj, det lät smickrande! ;) Så pass att jag trillar dit och antar utmaningen trots goda föresatser om att låta bloggen vila. Önskar dig en skön sommar också!

  SvaraRadera