16 augusti 2008

It´s a sign!

Köp 4 och betala för 2! Det var Café Noir som såldes till extrapris i den stora elektronikbutiken där jag köpte mitt nya tangentbord idag. Hur går det ihop egentligen? Inte alls kan jag säga, något klokare efter mina äventyr på den fronten. Det kanske är därför kaffet med det olycksbådande namnet säljs ut. Det blir nattsvart på datorn efter fikapausen. Hursomhelst, nu är allt frid och fröjd när jag har fått hem min nya bokstavsnisse med riktigt snygg tvättbräda och inte en tråd på kroppen. Men det blir varken kaffe eller tea party för hans del... han får böna och be bäst han vill.

Kul att datorn funkar! Då kan jag starta den där nya fotokedjan som jag hade tänkt mig. Eftersom det är lite svajigt på Ordlös Onsdag så tänkte jag ha en egen kedja Utan Ord och lägga ut den på måndag. Det ska absolut inte vara någon konkurrent till Nejma (därför väljer jag en annan dag) utan jag hoppas att hon kommer tillbaka snart. Det finns många fotointresserade där ute så jag hoppas att intresse finns för en kedja till. Jag återkommer om det.

7 kommentarer:

 1. Kul! Jag är med. Gillar det där att visa en bild utan ord. Fast vad svårt det är att inte säga/skriva något. Man missar ju för det mesta redan i rubriken själva poängen, det ordlösa, genom att ange en "titel" för bilden.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt, Della! Jag har då och då satt rubrik på mina ordlösa bilder men egentligen är det roligare om man först ser bilden förutsättningslöst. Jag menar inte att jag tänker förbjuda någon att skriva en rubrik - det tänker jag inte göra - och att få feedback på sin bild är alltid kul. Att få veta vilka tankar bilden väcker i andra är spännande. I den bemärkelsen blir det inte utan ord.

  SvaraRadera
 3. Bra initiativ. Jag hoppas Nejma kommer igång med ordlös onsdag igen men som det är nu har den flyttats mellan bloggar, jag har ju själv haft den på min. Inte lätt för dom som vill lägga ut bilder att hitta jämt. jag tar mig friheten att skriva ett kort inlägg och meddela det här på min blogg så det sprids till fler som vill vara med.

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas också att Nejma kommer tillbaka snart! Jag har saknat hennes Ordlösa onsdag men är självklart jätteglad över att både du och Krokofanten har vikarierat när hon inte har haft möjlighet att lägga ut nåt! Jag blir bara glad över att du "send it forward". Tack för det, Teresita! :)

  SvaraRadera
 5. Kul med en ny fotoutmaning! Visserligen har det blivit mycket si och så med ordlösa onsdagar, bloggande och kommenterande och annat under hela sommaren - för mycket liv utanför datorn och för lite uppkopplat helt enkelt. Och den här måndan hoppar jag nog också över, jag kommer befinna mig på olika flyg och flygplatser hela dan på väg till Tjottaheiti, nej jag menar Yokohama, men det låter ganska lika ;)

  SvaraRadera
 6. Jättebra idé, jag är med när jag hinner/internet funkar som det ska! :-D

  SvaraRadera
 7. CHRISTEL: Du vet var du hittar den när du har tid och möjlighet att delta. :) Ha det så bra därborta i Tjottaheiti! Fast det låter mest som Tahiti, tycker jag.

  NINA: Du är välkommen!

  SvaraRadera