25 augusti 2008

Jag gillar också Guate!

Med risk för att bli anklagad för att vara med i klubben för inbördes beundran vill jag ändå rekommendera inlägget om Guatemala som Thérèse har skrivit. Den är fantastisk! Guatemala - eller kort och gott Guate som många kallar landet - är min absoluta favorit i Centralamerika! Vill du läsa mer om Guate hos mig kan du lätt hitta till inläggen genom att klicka på etiketten här under.

8 kommentarer:

 1. Åh tack för dina snälla ord. Jag kan bara instämma , Guate är också mitt absoluta favoritland i Centralamerika.

  SvaraRadera
 2. jag vet inte nån som gillar guate. på jobbet är vi fyra guatefan av typ fem pers. bolivia kommer inte långt därefter dock, men det behöver jag upptäcka mer av.

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset! Spännande läsning.

  SvaraRadera
 4. TERESITA: Mindre än du förtjänar!

  MAJA: Jag antar att du menar "vet ingen som inte gillar Guate". :) Nej, jag känner faktiskt ingen heller av dem som har varit där. Och Bolivia är förstås mycket speciellt också. Du har ju inte så långt att åka dit. Det är värre för oss andra som ska ta oss över Atlanten först. ;)

  DELLA: Det var så lite! Förstod att du skulle gilla det.

  SvaraRadera
 5. jasså du snackar spanska du, läst länge ? jag har läst 2 år nu, ska ner till barcelona om 2 veckor och plugga mer :D kram

  SvaraRadera
 6. Hola Angelica! Lycko dig som ska till Barcelona! Det är en härlig stad. Jag har iofs bara varit där på semester i en vecka men jag är säker på att du får det finfint!

  Jag har pluggat spanska i totalt 2,5 år men då har jag läst in gymnasiespanskan plus 40 poäng på högskola. Slutade läsa för två år sedan och det känns redan som att jag har glömt massor! Måste ta upp det igen.

  ¡Qué lo pases de maravilla en Barca!

  SvaraRadera
 7. hm ja såklart menar jag det :)
  nej nära och bra är det. sist tog det dock ett par dagar, eftersom transportstrejker tyvärr är mer regel än undantag.

  SvaraRadera
 8. Heh, så är det förstås. Det kan ta lika lång tid att åka buss från Puno till La Paz som att flyga från Europa till Sydamerika.

  SvaraRadera