2 augusti 2008

Pumans dotter är spam?!

Some blogs have been mistakenly marked as spam. Affected users are not able to post to their blog and received an email indicating Blogger classified their blog as spam. We are actively working to correct the issue.

Undrar om jag har drabbats av det här. Fast egentligen... då borde jag inte kunna posta heller. Jag kommer nämligen åt min blogg bara bakvägen, via www.blogger.com, och kan därifrån publicera inlägg och kommentarer men om jag surfar till pumansdotter.blogspot.com får jag en kommentar om att sidan inte kan visas. Kan alltså inte svara på kommentarer just nu. Hoppas att det löser sig snart.

6 kommentarer:

 1. Hm, undra om det var därför jag inte kom in på din blogg tills alldeles nu? Datorn, eller Internet Explorer rättare sagt, sa bara att åtgärden avbröts. Konstigt nog gick den att öppna i Firefox. Det var hur som helst din blogg, samt några andra Blogger-bloggar. Dock inte alla. Konstigt det där, men detta kan helt klart vara förklaringen.

  SvaraRadera
 2. Ja, det var konstigt! Det var precis det meddelandet jag fick också... bara på min egen blogg men inte hos någon annan som har Blogger-blogg. Frågade Thérèse och hon sa att hon inte hade några problem med att visa Pumans dotter med sin Firefox, inte heller en annan bloggare som jag frågade fast jag vet inte om hon kör med Räven eller Explorer.

  Nu verkar det vara ur världen hursomhelst. Skönt!

  SvaraRadera
 3. Det verkar ha fixat sig men igår när jag inte kunde få upp min egen kollade jag runt lite för att se om det var ett generellt problem och då kom jag inte in på din i heller. Nåja, det var ju skönt att det funkar idag! ;-)

  SvaraRadera
 4. Det var ju rätt länge sedan sist det strulade på Blogger och det blev inte så långvarigt den här gången så de är förlåtna. ;)

  SvaraRadera
 5. Det verkar inte varit bara din blogg som vart drabbad: http://buzz.blogger.com/2008/08/you-are-not-spam.html

  SvaraRadera
 6. Nej, det var ju skönt att jag slipper ta det personligt! ;)

  Min quote i inlägget var härifrån: http://buzz.blogger.com/2008/08/spam-fridays.html

  SvaraRadera