12 oktober 2008

UTAN ORD gör en tillfällig adressändring


Nej, detta är inte måndagens bild i förväg utan ska snarare illustrera det jag ska ägna mig åt under de kommande veckorna. Jag postar en bild imorgon som vanligt men därefter är det min högst eminenta vikarie, Thérèse på bloggen Betraktelser från omvärlden, som tar hand om fotokedjan medan jag pimplar mate i Buenos Aires, bekantar mig med mapuche-indianer i södra Chile och irrar runt bland stenstatyerna i Polynesien. Om Teresita av någon anledning inte skulle lägga upp Utan ord, kommer hon att tala om det och pausa kedjan just den gången. Utan ord kommer alltså inte att dyka upp någon annanstans än hos henne under min semester.

15 kommentarer:

 1. Om inget särskilt skulle hända så kommer jag inte att behöva pausa. Det ska bli kul att vikariera. Vilken härlig resa. Du får det säkert hur bra som helst.

  SvaraRadera
 2. Tack för att du ställer upp, Thérèse! Det uppskattas. Inte bara av mig utan säkert av alla fotobloggare som brukar delta i UTAN ORD-kedjan! Du är en pärla!

  SvaraRadera
 3. Tack Thérèse och trevlig resa Pumita. Vi ser fram emot en massa ordlösa foton därifrån sen :)

  SvaraRadera
 4. Det uppskattar vi.
  Och ha det så bra på resan!

  SvaraRadera
 5. Klimakteriehäxan13 oktober, 2008

  Jag vet betydligt trevligare saker än mate att pimpla om du nu ska till BA - lyckliga du!!!! Vår är det också!
  Trevlig resa, det låter som om du blir borta länge?

  SvaraRadera
 6. Vilken inspirerande bild! Snacka om att jag blir resugen, trots att jag pa satt och vis redan ar pa resa ;)

  SvaraRadera
 7. Å, så roligt att resan närmar sig! Ville bara önska dej trevlig resa (igen), hoppas allt går bra och att du kommer hem med massor av upplevelser o bilder att dela med dig av....!!!!
  Kram från Ninnie

  SvaraRadera
 8. Hyvää matkaa!!! Ota paljon hienoja kuvia joita sitten esitellä meille kateellisille! Mutta ennen kaikkea, nauti lomasta ja upeista paikoista! :)

  SvaraRadera
 9. Ha en trevlig resa! Det ska bli intressant att läsa om den.

  SvaraRadera
 10. MIMO: Det enda som kan stoppa mig från att trakassera alla stackars läsare med resetjat är att jag tappar kameran i havet eller att min dator säger upp bekantskapen forever.

  JAH HOLLIS: Tack så mycket!

  KLIMAKTERIEHÄXAN: Jag tror att du har rätt - eller jag vet det. Jag som inte ens tycker om thé men smaka måste man ju. Ja, jag tror faktiskt att det är lagom varmt i BA, runt 20-25 grader. Jag blir borta ungefär en månad varav en knapp vecka i Buenos Aires.

  NADIA: Haha, vad menar du egentligen med "på sätt och vis". Du är ju redan där! :)

  NINNIE: Tackelitack! Jag kan knappt vänta.

  HAYDEE: Kiitti! Loma on todella tervetullut ja aion nauttia siitä täysin siemauksin. Harjottelen tosissani uuden kameran käyttöä. Jos sen joskus oppis... ;)

  CLIFF HANGER: Tackar! I´ll do my very best.

  SvaraRadera
 11. Jag lever ju mest vardagsliv, har annu inte hunnit gora nagit extraordinart sa det kanns inte sa mycket som semester. Ser dock fram emot att lasa dina inlagg. Kanske de kan ge lite semesterkansla? ;)

  SvaraRadera
 12. Jag förstår att det blir annorlunda för dig men känner du ändå inte den där lyckan av att ta del av en annorlunda vardag?

  Mina inlägg under resan blir nog inte så många... vill bara förvarna för att jag har tänkt ta det vääldigt lugnt och dricka så lite mås-te som möjligt. Mer pisco och mindre thé. ;)

  SvaraRadera
 13. Jo da, visst ar det annorlunda och speciellt. Men jag langtar till havet!
  Forhoppningsvis kan vi aka sa snart det blivit varmt. Da kanske den dar riktiga semesterkanslan infinner sig.

  Later sunt att dricka pisco istallet for att blogga. Hoppas du far en underbar resa!

  SvaraRadera
 14. Forresten, kan du inte skriva lite om din resa? Vilka platser du skall besoka osv? Ar nyfiken! :)

  SvaraRadera
 15. NADIA, jag skulle jättegärna skriva mer om resan men har svårt att hinna med det just nu. Lite skrev jag innan om du minns. Det blir Buenos Aires, Bariloche, Puerto Montt, Chiloé-ön, Valparaíso, Santiago, Påskön - den routen ungefär. :)

  SvaraRadera