2 december 2008

Hjälp för de höjdrädda?

8 kommentarer:

 1. Ha ha , kanske kan man som höjdrädd känna sig lite tryggare med hjälp från ovan... Själv lider jag varken av höjdrädsla eller någon religion... Väldigt vackra bilder , tycker det ser ut lite som Norge med berg, sjöar , fjordar. Fast maria ser man nog inte på norska fjälltoppar.

  SvaraRadera
 2. Haha, jag lider inte heller av någon religion, jag är helt immun! ;) Nej, Maria verkar vara mer förtjust i Patagonien.

  SvaraRadera
 3. Påminner mig lite om Österrike, där det lite varstans i Alperna finns små krucifix längs med vandringslederna och kors på vissa av topparna.

  SvaraRadera
 4. Jahaa, det hade jag ingen aning om! Egentligen borde jag åka till Schweiz eller Österrike eftersom jag älskar de här vyerna.

  SvaraRadera
 5. Ja, åk till Schweiz eller Österrike. Eller norra Italien eller Tibet. Eller norra Indien. Eller Tien Shanbergen! Tänk att det finns så fantastiska ställen. Och att dom finns där just nu när jag sitter här och knappar och tittar ut i ett kompakt mörker med några enstaka gatlyktor. Jag är nog på fel plats.

  SvaraRadera
 6. DE FINNS JUST NU! Jag ryser i hela kroppen. Och Rapa Nui finns. Just nu. Så här kan vi ju inte ha det! Jag har inte ens några planer än - det är ju skrämmande. Men du kommer med många bra förslag. Jag får ta en ordentlig funderare i min kammare.

  SvaraRadera
 7. Vacker bild, och vilken spännande staty! Är det från Patagonien/Påskön?
  Av Brasilien och Argentina - vilket av dem föredrar du? (Bortsett från språket.) Jag vill emigrera till någon trakt där det inte är kvävande hett, och där man kan bo billigt, gärna i ett litet hus på landet(?) så att jag kan ha ett par små pullor som ger mig egna ägg... :-)

  Bloggsvar: Oh jo, jag läste reglerna, för jag visste inte om man fick skriva en lång text till bilden… :-) Men alla andra visar så fina bilder, så jag tyckte att min ser så väldigt amatörig ut vid jämförelse… Glad för att du tycker bilden är bra, tack så mycket!
  Imponerad av att dina foton är så väldigt bra - utan minsta lilla Photoshoppande!

  SvaraRadera
 8. Den här bilden är från Cerro Otto i Bariloche, argentinska Patagonien med andra ord.

  Jag har aldrig varit i Brasilien förutom några timmar på São Paulos flygplats så det är svårt att göra någon jämförelse. Det Argentina inte har är ju Amazonas som lär vara helt fantastiskt (har bara besökt Amazonas i Ecuador) men å andra sidan har Brasilien inte den fantastiska naturen i södra Argentina, pingviner osv. Jag får återkomma när jag har undersökt saken lite närmare. ;)

  SvaraRadera