11 december 2008

Rostig skruv mot en cykelpump

Prylgalen är jag inte men visst skulle jag kunna göra mig av med en del som ligger och skräpar i hörnen trots att jag gjorde en ordentlig utrensning vid flytten i våras. Egentligen vill jag inte byta grejer som Hasse A eller Stefan Kits (de verkar mest vara i behov av omväxling, vilket iofs är roligt) utan jag vill ha färre prylar. Bara slänga ut dem. Jag börjar på en gång. Där rök datorn... återkommer när eller om jag ändrar mig.

Slutet gott, allting gott.

Tro inte på allt du läser. Bara för att det står på pränt behöver det inte vara sant.

17 kommentarer:

 1. cykelpump mot en morakniv

  SvaraRadera
 2. DELLA: Jag har inte lyckat slänga nåt än men det har ju bara gått några timmar. Planering är halva jobbet. ;)

  ABBORREN: Jag cyklar så sällan (speciellt på vintern) att jag kanske ska byta ut min cykel istället. Kanske mot en swiss army knife. En sån skulle jag behöva. Någon som har? ;)

  SvaraRadera
 3. Jag skulle också kunna tänka mig att ha färre saker. Men jag är bara i stadiet "kunna tänka mig". Därifrån till handling är det en bit. Inte p g a att jag inte vill bli av med saker men det kräver en insats och jag måste nog övertyga mig lite till först. Men det var bra att du tog upp ämnet. Jag ska ta mig en allvarlig funderare. Kanske helt enkelt ställa en sån där svart sopsäck mitt i rummet och börja hiva i saker.

  SvaraRadera
 4. Oj, skräms inte! En sekund innan jag läste det finstilta!

  SvaraRadera
 5. DELLA: Jag har rensat sakteligen under en längre tid men fortfarande finns det "bra att ha"-saker i mina skåp. Att ställa en svart sopsäck mitt i rummet är inget problem. Det kommer när jag ska argumentera för och emot och flyttar grejen från ena handen till den andra. Då måste jag ta i från tårna och säga: "Ja, nu hivar jag den!"

  MARIANN: Hihi, det var inte min mening att skrämmas. Egentligen var det inte det finstilta som var viktigast utan det som står bakom länken "Slutet".

  SvaraRadera
 6. Riktigt rolig länk! =)

  Åh, det är ju en sån underbar känsla efteråt att rensa & göra sig av med onödigt eller oanvänt!
  Det är enklare sen att inte släpa in nya prylar, tycker i alla fall jag.

  Lycka till!

  SvaraRadera
 7. NMJ: Den sajten behöver jag surfa till dagligen! ;)

  Jag har blivit mycket bättre på att inte skaffa mig så mycket saker och jag tror att min omgivning också har förstått det nu. Jag vill hellre samla på upplevelser och fina stunder. Man får inget med sig ändå. Oj, det där låter så klyschigt men det ligger mycket i det.

  SvaraRadera
 8. Haha, rolig sida det där. Men punkten "Om det är varmt i vattnet där du bor, kan du ta en simtur." känns nästan som ett hån. ;)

  SvaraRadera
 9. Haha, kanske det, eller så får man dra slutsatsen: jag bor på fel ställe!

  SvaraRadera
 10. Jag har tagit fram sopsäcken.

  SvaraRadera
 11. Perfect! Vi får hjälpas åt här. Kan inte du hojta "Hiva den NU!" varannan timme ungefär? Bara idag alltså. ;D

  SvaraRadera
 12. Jag ropar och ropar. Missade kl 10 när jag satt i meeting.

  SvaraRadera
 13. OK, nu släpper jag. Jag började bli desperat för att jag fick sån kramp i handen. Tack! ;)

  SvaraRadera
 14. På tal om nåt helt annat:
  Snacka om nytänkande i polisiärt arbete! Jag såg nämligen i min statistik att Kling och Klang hade googlat på "rostig skruv" och fått napp i det här inlägget. Man kan ju undra vad de var ute efter. =)

  SvaraRadera
 15. "Slutet" var jättekul! Skrattade gott och länge! :-D
  Jag gjorde om min Error 404-sida, när jag startade bloggen - om du vill se den kan du kolla på http://hemligheter.nu/archives/

  Dina "På spåret-gåtor" är roliga och kluriga, men svåra - tils man får lösningen... :-D

  Jag står inför en stor utrensning i hela huset - värst och svårast blir att gallra bort böcker... suck!

  Ha det gott, du kluriga Pumita! :-)

  SvaraRadera
 16. Visst är "Slutet" roligt och jag kände mig verkligen träffad. Fick länken på mejlen av en omtänksam medmänniska som tyckte att jag behövde "gå ut och leka en stund".

  Jag förstår dig precis! Böcker är ett jobbigt kapitel. Nuförtiden köper jag mest pocket och dem är det lättare att göra sig av med. Inte slänga då för det har jag mycket svårt för (det har hänt någon enstaka gång) men att återvinna på något sätt.

  Sköt om dig du med!

  SvaraRadera