27 mars 2009

Presentletardag

För några år sedan hade jag sprungit runt i affärer, stressad och nervös, och letat. Nu tog det max 5 minuter. Den blivande 13-åringen har önskat sig musik (en lista som kompletteras senare har jag fått höra, haha) från tiden långt innan han var född. Musiksmak som en 60-årig gubbe, säger hans mamma och undrar vems barn han egentligen är. Jag kan inte avslöja vad han kommer att få, inte för att tonårskillar brukar läsa min blogg, men dumt att chansa.

10 kommentarer:

 1. det kan du ju skriva sen :-)

  SvaraRadera
 2. Det är ju alltid kul när man vet vad man ska köpa! Min lill-kille får en ny cykel på söndag.......han har alltid fått ärva cyklar, så nu tyckte vi han skulle få en alldeles egen.
  Ha en trevlig helg! /Anette

  SvaraRadera
 3. Vad roligt! Det är alltid skönt att folk, i synnerhet unga, är och vågar vara speciella.

  Hoppas att din present kommer att uppskattas väldigt mycket!

  Hyvää viikonloppua!

  SvaraRadera
 4. KARIN: Ja, det kan jag ju. :) Han fyller först om några veckor men eftersom paketet ska iväg med posten måste jag vara ute i god tid.

  ANETTE: Det underlättar, absolut, speciellt eftersom jag inte har några tonåringar hemma och vet vad de vill ha men samtidigt har jag lite svårt för såna här önskelistor. I vissa fall (inte i hans!) känns de mer som beställningar och det är inte så kul.

  Din son kommer att bli överlycklig! Det vet alla småsyskon. ;) Hoppas att ni får ett riktigt kalasväder! Ha en fin helg!

  HAYDEE: Han har alltid varit sån, vetat vad han vill och inte brytt sig om vad andra tycker. När han gick på lågstadiet önskade han sig en gul t-shirt i julklapp. Det var ingen annan som hade gult då. I den åldern kan det vara lite känsligt för killar att ha "tjejfärger" men väljer det han vill ha. Och det tycker kompisarna är OK (och de är många). Han är inte konstig eller speciell på nåt sätt, bara står för det han tycker.

  Trevlig helg på dig med!

  SvaraRadera
 5. Har alltid tyckt det varit svårt att handla presenter till killar, speciellt tonåringar. Musik är ju alltid bra även om den numera inte alls inhandlas i en affär;)Inte av den generationen iaf.
  Min 22åring har också en "vuxen" smak men så är han ju också lite äldre...Han var på Bob Dylon-konsert häromdagen!
  Hoppas du får en skön helg!

  SvaraRadera
 6. Hos min tonåring spelas det mycket musik, men bara via datorn. Så till honom är det ingen idé att köpa sånt.

  SvaraRadera
 7. Mm, tjejer är helt klart lättare. Det har man åtminstone varit nån gång, haha, och det är lite lättare att tänka ut vad de vill ha. :)

  Den här 12-åringen lyssnar på blandad musik, t.ex. punk och hårdrock. När han var lite yngre spelade han luftgitarr till en massa Beatles-låtar. Vissa artister som Bob Dylan är tidlösa om man gillar den sortens musik. Ha det bra du med!

  SvaraRadera
 8. DELLA: Jag blev lite förvånad när jag fick veta att han ville ha cd-skivor. Det trodde jag var bara vi gamlingar som köpte. De yngre har sina iPod och mp3 och allt vad de heter... och det där som du blinkar åt. ;) Men så var det inte.

  SvaraRadera
 9. När jag var i samma ålder lyssnade jag på klassisk musik, vilket innebar vissa problem när vi i skolan skulle prata om vår idol. ;D

  SvaraRadera
 10. Haha, den var bra! *asg* Jag lyssnade också på klassisk musik men hade samtidigt andra idoler som var mer "gångbara". :)

  SvaraRadera