12 april 2009

Utan Ord - Tack för mig!

72 kommentarer:

 1. Urläcker bild... molnen, solen och stenstoderna!

  Önskar dig en bra fortsättning på den här helgen... Har solen flödat på dig?

  SvaraRadera
 2. Tack Mia! Önskar dig detsamma! Visst är det underbart med sol och ljus. Solnedgångar är rätt fina också. ;)

  Solnedgången på Påskön får symbolisera mitt beslut att låta bloggen vila framöver. Jag vet inte hur länge det blir eller om jag börjar blogga igen men just nu är det så mycket annat som ligger högre upp på priolistan att bloggandet får stå åt sidan. Det känns trist men jag får inte ihop det annars. Jag kommer att kika in hos mina bloggkompisar när jag har en stund över men Pumans dotter tar en välbehövlig power nap på obestämd tid.

  Sköt om er och lev väl!

  SvaraRadera
 3. Får andnöd... Igen... Så vackert! Hoppas du kikar in till mig nån gång ibland, ett livstecken känns alltid bra. Och ha det gött! Jag gissar att du återkommer när du får lite luft i tillvaron!

  SvaraRadera
 4. Snif, jag gillar din blogg! Klart man ska prioritera. Tur det finns massor att läsa från förut här hos dej. Bilden, är väldigt fin. Himlen skulle inte kunna vara vackrare på den. Vi hörs vid min blogg när du tittar in! =) Njut av det varma vårvädret som ingrediens i din power nap!!

  SvaraRadera
 5. Ta du din power nap och sedan hoppas jag att Pumans dotter dyker upp igen. Du har inspirerat mig mycket i mitt eget bloggande och jag säger mycket själviskt att jag inte skulle vilja bli av med min inspirationskälla.
  Ha det bra så länge!

  SvaraRadera
 6. Kommer att sakna dig som sjutton! älskar dina bilder. Sköt om dig!

  kram

  SvaraRadera
 7. Jag kommer inte att sakna den.

  SvaraRadera
 8. Jag tycker det är tråkigt att du ska låta din blogg vila. Men det är ju ofta så att livet går i etapper och man prioriterar olika saker olika tider. Och så ska det också vara. Så visst respekterar jag ditt beslut men kommer sakna dina vackra bilder och texter. Men vi ses förhoppningsvis igen!

  SvaraRadera
 9. jättevacker bild. Och du är välkomen att titta in i min blogg när du vill :-) hoppas att power nappen inte blir för lång dock. Sköt om dig.

  SvaraRadera
 10. Otroligt vacker himmel! Molnen som är som små bomullstussar längst högt upp till vänster är nästan overkligt vackra! Jag skulle gärna vilja uppleva en sådan solnedgång !!
  Läser att du tänker ta en paus, vad tråkigt! Men jag förstår att det finns andra saker att lägga sin energi på ibland, det är alltid sunt att prioritera här i livet.
  Bara så du vet kommer jag att sakna dig och din blogg/dina bilder mycket, hoppas du återvänder om inte allt för länge.
  / KRAMAR

  SvaraRadera
 11. Så underbar bild, skulle inte säga ett ord om jag vore där.
  Men nu är jag här och läser vad Du skrivit om bloggpaus, tråkigt tycker jag om det blir långvarigt, men det måste Du ju få bestämma själv, ibland är det ju så att annat måste få gå före i livet, men jag hoppas Du kommer tillbaks och så hoppas jag Du får en bra tid nu under våren när Du får tid till det som känns viktigt för Dej!
  Kommer att kolla med jämna mellanrum!

  Ha det gott!

  annette

  SvaraRadera
 12. Vilken bild, vilken himmel! Hoppas du har haft en fin påsk och att du snart återkommer...
  Må så gott!

  SvaraRadera
 13. Fantastiskt vacker bild från Påskön. Hoppas du haft en fin påsk. Kram från Stockholm.

  SvaraRadera
 14. Må din väg gå dig till mötes
  och må vinden vara din vän,
  och må solen värma din kind,
  och må regnet vattna själens jord.


  irländsk dikt

  Tack så mycket för alla fina kommentarer! Jag vill helst inte "stänga några dörrar" men samtidigt känns det som att jag inte kan vela fram och tillbaka i all evighet... så nu har jag bestämt mig. :)

  MONICA: "Luft i tillvaron" låter inte dumt, frisk luft ännu bättre. ;) Så lätt blir du inte av mig mig. Det kan jag lova.

  DAHLIA: Jag kommer och hälsar på. Du kan ju läsa och titta igenom de 963 andra inlägg jag har skrivit. Du får hojta när du är klar. ;) Hyvää kevättä!

  DELLA: Jag ska vakta där som en hök och vänta på dina bilder från nästa resa i juni. Sköt om dig du med!

  EN WEIRDO´S BEKÄNNELSER: Tack detsamma!

  CECILIA: Jag kommer att sakna bloggandet också och alla härliga bloggkompisar men helt och hållet blir ni inte av med mig. ¡Nos vemos!

  KARIN: Tack, jag dyker upp när du minst anar det! Håll kaffepannan varm. ;) Kram, Johanna

  KARIN: Det var snällt sagt! Just nu känns det som att "var sak har sin tid" och bloggtiden är slut men det låter så definitivt så jag låter det vara osagt. Vi får se. Många soliga tankar till dig!

  ANNETTE: Jag tänker på det där John Lennon-citatet: Life is what happens to you while you´re making other plans. Jag behöver vara där det händer. :) Önskar dig allt gott!

  NINNI: Det ser inte ut så nu när jag väl bestämt mig men det är inte värre än att ändra sig om saknaden blir för stor. :) Tänkte önska dig en härlig vår men det var dumt. ;) Sköt om dig vännen! Vi ses på en blogg som heter Fotografia... om jag inte minns fel. ;)

  SvaraRadera
 15. Tack Marie! Jo, påsken var fin. Och nu behöver jag mycket frisk luft och en och annan power walk för att komma igång igen. ;) Sköt om dig!

  SvaraRadera
 16. Jag kommer sakna dig och Pumans dotter-bloggen. Din blogg har alltid varit en inspirationskälla som erbjudit vackra bilder & tänkvärda inlägg. Hoppas du en dag känner att du vill ta upp bloggandet igen.

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 17. Neeej! Vad tråkigt, din blogg är ju en av mina favoriter.
  Hoppas du tar upp bloggandet någon gång i framtiden!

  SvaraRadera
 18. Men nu ser jag att du har ett giltigt skäl till att sluta blogga. Du läser ju hundra år av ensamhet!
  Vi ses om hundra år då, antar jag. När du har läst klart boken. ;)

  SvaraRadera
 19. SANDBARNET: Vad roligt att höra! Un abrazo fuerte, Pumita

  NADIA: Ja, eller hur?! Äntligen, får jag väl säga. Jag rapporterar hos dig sedan vad jag tyckte... 2109-04-14 ungefär. ;) ¡Cuídate! :)

  SvaraRadera
 20. Läser nu att du tar paus! Trist, jag instämmer i "jag kommer att sakna dig". Var rädd om dig och lev ett gott liv! Jag kommer att spana in din blogg emellanåt för att se om något trots allt har hänt här.

  SvaraRadera
 21. Toppen snyggt foto.

  Läser om en "blogg nap" givetvis kommer man att sakna din blogg precis som Utan Ord, men ibland får man göra avkall på en del av sådant som inte hinns med. Som Du skriver prioritering.
  Hoppas på ett återseende längre fram.
  Ha de fint där ute i stora vida världen ... Lev väl.

  SvaraRadera
 22. MIA: Slutbloggat är närmare sanningen än paus. :) Sköt om dig du med!

  LOTTAM: Man kan inte få allt här i världen så det känns rätt att sätta punkt nu. Men risken finns att jag kikar in hos dig nån gång. ;) Ha det bra!

  SvaraRadera
 23. Så definitivt slut det blev på en gång...
  Men jag har förståelse för att livet består av annat än bloggande också. Sköt om dig du också och ha en skön vår!
  På återseende...saknaden efter Pumans dotter blir stor

  SvaraRadera
 24. Tack för mig, qué pasa??

  Kommer att sakna dig, hoppas att se dig i etern snarast!

  *Kram från ett svinkallt Madrid....

  SvaraRadera
 25. NINNI: Mm, tankarna har funnits ett tag. Skriver en kommentar hos dig. :)

  MIMO: Bloggen får inte plats på min priolista just nu. Det verkliga livet måste gå före. Du finns kvar på min webbläsare så jag håller mig à jour om Madrid-temperatur och annat viktigt. Sköt om dig! :)

  SvaraRadera
 26. Vill tacka för all inspiration och underbart fantastiska bilder under den tid jag "har hängt här".
  Hoppas att du kommer tillbaka!

  SvaraRadera
 27. Det är lite synd när man måste prioritera bort ngt som är såpass roligt som bloggandet, men när du vet att det bara är för en period blir det kanske lättare.

  Ta vara på dig och skriv gärna en kommentar hos mig när du är tillbaka om ngt halvår/år.

  Jag önskar dig lycka till och massor med kraft och mod!

  *internet-kram*

  SvaraRadera
 28. "Tack för mig" - ska du sluta med Utan ord?

  SvaraRadera
 29. Oh så fantastiskt vackert!

  SvaraRadera
 30. Tack själv, JENNY! Kul att du ville "hänga här"! :)

  JOSEPHINE: Livet är fullt av val, en del enklare och andra svårare. Det gäller att försöka "pricka rätt" de flesta gångerna åtminstone. ;) En *cyber hug* till dig med!

  CLIFFHANGER: Det är Pumans dotter som har somnat in. Hon ska sova i 100 år - minst. Sköt om dig och de dina! Inte minst lilla söta Baby Hanger. :)

  SvaraRadera
 31. VAAAA! Men nej! Separationsångest!

  Bara en paus va, du kommer väl tillbaka?!

  SvaraRadera
 32. Men vad synd! Jag kommer att sakna dig, men samtidigt förstår jag dig. Har dragit ned mycket på datatiden sista veckan.........det finns ju så mycket annat.
  Ha det så gott och kom gärna tillbaka.......lusten kommer kanske åter! Kram Anette

  SvaraRadera
 33. Kommer att sakna dig och dina vackra bilder. Hoppas du hittar tillbaka till dig själv och kanske också tillbaka till bloggen. Ha det så bra och ta väl hand om dig så länge/Lis

  SvaraRadera
 34. IT´S ALL ABOUT ME: Separationsångesten är ömsesidig. :) Om jag kommer tillbaka? Ett tråkigt men helt ärligt svar: Jag vet inte.
  ¡Cuídate!

  ANETTE: Det finns många "tidstjuvar" i tillvaron och bloggeriet har helt klart varit en av de klåfingrigaste för mig - samtidigt som det är/har varit så himla kul. Det blev en tankeställare också när jag läste om att folk i genomsnitt tittar på tv i 25 dygn på ett år. Det är ju över 3 veckor!

  Jag kommer ffa att sakna alla bloggkompisarna som jag har lärt "känna" under de senaste 4 åren. Men jag kommer inte att hålla mig borta från bloggvärlden fast jag inte bloggar själv... så risken för att jag smyger runt och läser är överhängande. ;) En stor *cyber hug* till dig!

  PHOTOS BY STORM: Tack detsamma, Lis! Mig själv har jag inte tappat, tror jag, så illa är det inte... men kvalitetstid utanför den virtuella verkligheten. Sköt om dig! :)

  SvaraRadera
 35. Å, så tråkigt att du inte ska blogga mera....
  Jag kommer verkligen att sakna dej och dina texter och bilder...
  Men jag förstår att det finns annat som känns viktigare ibland. (Hoppas du kommer tillbaka någon gång i alla fall...)
  Ha nu en härlig vår och sommar, så hoppas jag vi "ses" igen någon gång.
  Tack för allt intressant jag fått läsa hos dej, och alla vackra och spännande bilder du bjudit på.

  KRAM från Ninnie

  SvaraRadera
 36. Aj då, så en återuppståndelse är inte alls självklar... Snarare tvärtom låter det som. Ja ja, var sak har sin tid, så är det ju hela tiden i livet! Och det är utmärkt när man förstår det också... Ha det bra och good luck med vad du nu företar dig. Hoppas så klart att jag får se spår efter dig då och då...

  SvaraRadera
 37. Åh...vad jag kommer att sakna dina fina bilder...!!! Hoppas att du kommer tillbaka när du känner att du vill. Hasta luego! Abrasoz
  www.canary.user.se

  SvaraRadera
 38. Har saknat dig ett tag. Börjar så smått fatta varför. På något vis känns det som hela bloggvärlden (nåja, den flik av den jag har kontakt med) har tappat lite fart.
  Ha det bra och sköt om dej hur som helst!

  SvaraRadera
 39. Åh nej!! Inte powernappa för länge... väl? Men jag förstår dig för det är tidskrävande.
  Tack för en bra blogg och kom gärna tillbaka när/om du får tid!

  SvaraRadera
 40. Vaddå Tack för mig? Kom igen! Kom tillbaka. Pliiiis!!!

  SvaraRadera
 41. Hoppas vilan blir skön! Jag har ju också tagit blogpauser då och då och det är riktigt befriande. Då inser man hur mycket tid det tar att sköta sin egen blogg och hålla sig uppdaterad hos andra :-)

  SvaraRadera
 42. Hoppas du har det bra!
  Kram!
  Mariann

  SvaraRadera
 43. Saknar Pumans dotter, men jag förstår ditt val.
  Var sak har sin tid och om bloggandet känns som en tidstjuv eller som ett måste - ja då gör man rätt i att lägga av.

  Ha det riktigt bra!!!

  SvaraRadera
 44. Hoppas allt är OK med Dig.
  Och att Du njuter av din "spare time".
  Ha de gott!

  SvaraRadera
 45. Täten liityn minäkin siihen nököjään suureen joukkoon, joka pahoittelee päätöstäsi. Mutta siihen on varmasti hyvät syynsä, eli siinä mielessä hyvä päätös. Harmi vaan meille lukijoille.

  Hyvää keväänjatkoa sinulle joka tapauksessa, ja toivottavasti palaat takaisin vielä!!

  SvaraRadera
 46. Jättefin bild ;-) Kommer också sakna din blogg. Jag hittade ju just hit. Hoppas du kommer tillbaka snart! Annars får jag väl hålla tillgodo med arkivet :-)

  SvaraRadera
 47. Stort tack för den här tiden!! Hoppas du lâter bloggen finnas kvar i all framtid, det är en otrolig inspirationskälla och har underbara foton och reseskildringar.
  Har njutit mycket av att läsa här.
  Ha det bra och lycka till!

  SvaraRadera
 48. NINNIE: Jag är inte ”avvand”, inte på långa vägar, men just nu känns det helt rätt att vardagen bortanför bloggen får större plats i tillvaron. Jag håller mig inte borta helt utan läser favvisarna när jag hinner. Följer dina bok- och filmtips noga, ska du veta. Önskar dig en underbar vår och sommar! *cyber hugs*

  MONICA: Jodå, jag läser i GR och lämnar tassavtryck då och då. :) Har förresten precis läst ut Välkommen till Paradiset - tack vare bloggstoppet kan man säga… Det är en mycket intressant och givande bok. Har redan gett bort ett ex i födelsedagspresent till en resenörd. ;)

  ANNELIH: Den som lever får se. ;) Tack för dina snälla ord! Un abrazo fuerte, Johanna

  KLIMAKTERIEHÄXAN: Det är nog årstiden som gör att folk prioriterar andra saker. Skulle tro att att ”farten” ökar till hösten igen. Så har det varit under de åren jag har bloggat. Ha det bra du med!

  LISA: Jag powernappar som en Törnrosa. ;) Sköt om dig tjejen och lycka till med ditt nya liv! :)

  KARLAVAGNEN: Roligare än så här blir det nog inte och man ska sluta när man är på topp har jag hört. ;) Kommer att sakna dina underbara kommentarer! Säkert extra mycket när På Spåret kör igång i höst. :(

  ANNELIE: Tack! Jag har redan läst flera böcker och det verkligen ovant… ¡Cuídate!
  P.S. Kan förresten rekommendera Jenny Dielemans Välkommen till Paradiset om du inte har läst den än. Det står en de om Mexiko i den.

  MARIE HÖGLUND: Det är ömsesidigt!!

  SvaraRadera
 49. MARIANNLOSTINLINE: Önskar dig detsamma! Sköt om dig!

  LAIRAMA: Bloggandet kändes aldrig som ett måste för mig men ”viljan att skriva många inlägg och posta många bilder” gjorde att Pumans dotter blev en tidstjuv av stora mått. När jag lyfte blicken upptäckte jag att det finns så mycket annat jag också vill göra. Önskar dig allt gott!

  LOTTAM: Det är bara bra med mig! Önskar dig en fin vår och sommar!

  MISSMAGICGIRL: Tack!

  HAYDEE: Blogin kirjoittaminen ja toisten lukeminen on hauskaa puuhaa mutta elämässä on niin paljon muutakin. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja tietysti mahtavaa kesää tuhansien järvien maassa. Pidä huolta!

  SMAMMAN: Tack! Kul att du hittade till Pumans dotter! Som du skriver, finns det en hel del att läsa i arkivet… närmare tusen inlägg så du kan ju börja med dem. ;) Ha det bra!

  Tack själv, ANNA MALAGA! Det har varit superroligt och jag kommer att bära med mig många fina minnen och glada skratt från kommentarsfältet! Vi kanske inte ses i bloggvärlden eftersom du verkar ha lagt planerna på nya bloggen på hyllan men jag hojtar till om jag har vägarna förbi Málaga och kommer gärna över en café con leche och tjejsnack. Sköt om dig, amiga!

  P.S. Pumans dotter får leva sitt eget liv och stanna kvar i Blogger. Hon trivs så bra här.

  SvaraRadera
 50. Är bara in och kollar läget.
  Ha de gott!

  SvaraRadera
 51. Hej lilla puman!
  Så glad jag blev för ett livstecken från dig. Det innebär i alla fall att dom inte har stängt av strömmen eller att du har kastat ut datorn genom fönstret - härligt!!!

  Vi är flera som saknar dig, men det vet du redan...

  Kram från Madrid!

  SvaraRadera
 52. Haha, neej, eller joo... ComBort stängde av strömmen för 800 000 abonnenter igår kväll men jag var varken vid datorn eller tv´n så det gjorde inte så mycket. ;D

  Jag kikar in då och då för jag saknar er också! :)

  SvaraRadera
 53. Hallå!

  Tack för titten hos mej idag, jättekul, saknar Dej!

  Hoppas Du har det bra!

  annette

  SvaraRadera
 54. Tack för titten och livstecken från dig cyberkompis. Saknar dig allt och dina fina ord och vackkra bilder. Roligt att du kikar förbi ibland. Jag lär kika in här också då för att kommunicera, om du nu inte kommer tillbaka. Hoppas allt är bra med dig och att du har möjlighet att njuta av den vackra tid vi nu har och som också kommer. Kram så länge.

  SvaraRadera
 55. Blev mycket glad för livstecken från dig. Hoppas du mår riktigt gott!

  SvaraRadera
 56. Skulle bara kolla. Men du är tyst.

  SvaraRadera
 57. Här kommer en hälsning från mig också. Ja, alla behöver vi andrum. Jag ser fram emot att du kommer med nya fräscha inlägg när lusten kommer tillbaka i framtiden.
  Hade med dig

  SvaraRadera
 58. Hej!
  Tack för titten hos mig, jag blev jätteglad att höra från dej igen!
  Hoppas allt är bra med dej.
  Jag saknar dej o dina ord o bilder mycket, men kikar in här då o då och läser lite från dina gamla inlägg, resor o så.
  Ha det bra, njut av våren o solen!
  /Ninnie

  SvaraRadera
 59. Hej så kul med ett livstecken, men det var ju "fan" att Du gjort Dej illa i foten, hoppas det fixar till sig fort, gjorde något liknande i vintras, inte kul och ont gjorde det oxå!

  Ha en alldeles underbar Helg!

  annette

  SvaraRadera
 60. Tack snälla för att du visar dig då och då! Jag har tänkt på dig och saknat dig...Och jag är inte ensam om det ser jag ;)
  Ta väl hand om dig!
  Kramar långtbortifrån!

  SvaraRadera
 61. Tack för att du kom och "hälsade på".
  Jätteroligt.
  Ser att vi är många som saknar dig:)
  ...jag brukar titta in och kika på dina gamla bilder och inlägg ibland...

  Hoppas att allt är bra!

  //Maria "Lairama"

  SvaraRadera
 62. Tack och tack... Men när kommer du tillbaka igen då?

  SvaraRadera
 63. An amazing picture! Radiates peace, light and mystery... all at the same time.

  SvaraRadera
 64. Tack för era kommentarer! Blir så glad av alla snälla ord. :)

  När det gäller Pumitas törnrosesömn: som läsare har jag bara "vilat ögonen", har dragit ner på tiden jag är uppkopplad och kommenterar inte så ofta och som bloggare... Pumans dotter sover sött och är mycket svårväckt. Var sak har sin tid. Det lustiga är att jag rätt ofta kommer på mig själv med att tänka: "det här ska jag skriva om... nej, just det, jag bloggar ju inte längre." =)

  Sköt om er alla! Gruppkram!

  SvaraRadera
 65. Hejsan!
  Såg att du addat mig på bok.nu så nu har jag lagt till dig med! :)
  Alltid kul att inspireras av vad andra läser.

  Kul att du verkar ha gillat marching powder förresten, det är förmodligen min fängelse-bok-favorit.

  SvaraRadera
 66. Kikar bara in som hastigast och kollar läget ... Utifallatt, Du fått lite andra ideer.
  Ser att vi är många som saknar dina ord här.
  Ha de gott var Du än befinner dig.
  Kram LottaM

  SvaraRadera
 67. Hej Nadia! Jag minns att du bloggade om Bok.nu förut och när jag såg din profil på sajten (jag tror att du läste Shantaram då - precis som jag) och kollade böcker du har läst tänkte jag att det inte kan vara någon annan. Ibland har man tur! ;) Bra boktips är guld värda och nu har jag koll på vad du läser så det är perfekt. ;) Synd bara att man inte kan skicka meddelanden till andra där, annat än på diskutera på forumet, men det kanske kommer.

  Jag började läsa Marching powder, nu äntligen när jag har tid tänkte jag, men hann inte läsa många sidor när jag kom på att jag måste ha läst den redan... efter att du skrev om den när jag bloggade om El Choco. Det var ju ett tag sedan. Boken är bra hursomhelst så jag läste om den.

  Ha det så bra, amiga!

  LOTTAM: Läget är oförändrat. Sköt om dig! :)

  SvaraRadera
 68. Saknar dina inlägg! Har du helt slutat blogga?

  SvaraRadera
 69. Roligt att du har gillat Pumans dotter! Vissa stunder saknar jag det också men.. Japp, det känns som att det är dags att dra vidare, både på gott och ont. Däremot har jag inte slutat läsa även om jag inte kommenterar så ofta. Ska läsa ditt Mexiko-inlägg mer ordentligt snart.
  Önskar dig mycket sol på din väg!

  SvaraRadera
 70. Vad glad jag blev då jag såg att Du lämnade en kommentar hos mig.
  Jo, våra goda vänner här i USA kommer från Indien "Bangalore". De bjöd oss på lite goda anrättningar.

  Ha de gott!
  LottaM

  SvaraRadera