18 februari 2010

Snart fredag

På Spåret utgår pga OS men jag kör ändå. Måste ha nån skärm att glo på. Eller finns det annat? Kanske alla böckerna som väntar...
Jag är tyvärr rostig så det blir bara en. Alltså, vart är vi på väg?

SOVANDE ORM

Den chillar kan man också säga om man vill leka med ord... trots att högstadiet är avklarat under förra seklet. Glöm nu allt vad rättstavning heter!

Medan ni grubblar på det har jag bara ögon för en enda man.
Han heter George. George Falconer.

14 kommentarer:

 1. Detta får jag fundera mer på efter att matlagning, disk och lite annat är klart.
  Har Du tagit fram symaskinen ännu, min åker fram imorgon igen, nu skall jag mota bort vintern ordentligt;)

  Ha en skön kväll!

  annette

  SvaraRadera
 2. Nu sitter vi här och sliter oss i håret, Vivicus och jag. Out of practice, typ. Och så är det ju bara torsdag... Inte underligt att det inte funkar.
  Nu har "The Help" kommit förresten. Och "Sändebudet".

  SvaraRadera
 3. Klurigt värre, men kul. Ska skriva upp och fundera : ) Chillar...?!?!

  SvaraRadera
 4. ANNETTE: Fundera på du! Jag tänker inte avslöja nåt än. Min symaskin trivs så bra där i skåpet att han blir nog kvar där. Vi blir bara osams. ;)

  DELLA: Det var snabba ryck med böckerna! Menar du Kader Abdolah´s bok? Läste lite på nätet, verkar intressant. Jag har hans "Huset vid moskén" på min önskelista. Själv har jag precis börjat på Utrensningen. Det är snabblån och måste läsas före alla andra.

  MALIN: En liten ledtråd kanske? Börja med ormen. Det är en sago-orm och han tycker att björnar - eller iaf en viss björn - är dumma.

  SvaraRadera
 5. OK, Vivicus tog det - Kairo!

  SvaraRadera
 6. Just den boken menar jag av Kader Abdolah. Har bara kollat de två första kapitlen än och det verkar lovande. Är på kap 2 i The Help nu också och det känns bra.
  Kände inte till Utrensningen, men läste lite om den nu och den verkar kunna vara något. Du får berätta sedan.

  SvaraRadera
 7. Jag är nog också rostig, för jag kommer inte heller på svaret, trots ledtråden. (Det är säkert vinterns fel!) Får fundera vidare.

  SvaraRadera
 8. Nej......inte en susning! Jag är nog väldigt ringrostig! /Anette

  SvaraRadera
 9. Della: Hmm, vi borde kanske ha K18 på frågorna. Han är alldeles för smart. ;)

  För övrigt kan vintern skyllas på det mesta, med all rätt. Jag minns inte att jag skulle ha varit så här "vintertrött" någonsin... eller så har jag glömt.

  SvaraRadera
 10. Det rätta svaret är alltså Ka(a)-i-ro. :)

  SvaraRadera
 11. Aha, nu vet jag svaret efter att läst det här;)
  Hade jag nog inte kommit på själv!

  Klurigt och smart!

  Ha en bra fredag, symaskinen kom inte fram idag, allmännt seg dag, men nu skall jag ut med kameran en stund och se om jag hittar ett rostigt fönster.

  annette

  SvaraRadera
 12. Den var onekligen klurig! Jag försökte komma på städer på Ka-, men kom inte på en enda som passade med resten av ledtråden.

  SvaraRadera
 13. Den var inte lätt, det håller jag med om, men vem har sagt att allt ska vara lätt här i livet. Lite får ni kämpa för äran. ;)

  SvaraRadera
 14. Jag har upppenbarligen inte gnuggat geniknölarna på ett tag. Hoppas på bättre lycka framtida veckor. Klurigt var det i alla fall! Heja Della och Vivicus : )

  SvaraRadera