24 mars 2010

Utan Ord

17 kommentarer:

 1. Hihi, tänk att man måste binda fast dom för att dom inte ska dra iväg.
  Jag har nog bundit fast mig själv just nu men jag stretar och drar i snöret.

  SvaraRadera
 2. Haha, vilken cool bild. Absolut favoriten idag. Tummen upp!!!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. DELLA: Haha, ryck i snören hör till. Det är bara graden av desperation som varierar. ;) Men man måste låta skorna torka innan man kan ta på sig dem igen... iaf om man inte har ett extra par eller vill gå barfota.

  Tack, MARIA! Lite synd bara att jag måste skära bort en del av bilden (det är därför den ser lite konstig ut och man ser inte riktigt hur högt skorna hänger). I underkanten av fotot sitter nämligen en person på en bänk, solar benen och läser. :) Men h@n vill inte vara med på bild.

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Har du borjat blogga igen?! Vilken glad overraskning!
  Tittade in pa min google reader (som jag forovrigt inte kollat pa evigheter) och sag att det kommit upp nya inlagg har. Kul att du ar tillbaka, kommer forstas att forstatta lasa!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Mina är snustorra och bara väntar.

  SvaraRadera
 6. Heeej Nadja! Superkul att få ett livstecken från dig!

  Javisst, here we go again, here we go go go with total dedication... eller hur det nu var han sjöng Stakka Bo. Bloggränderna försvann inte hur jag än försökte tvätta bort dem! ;) Du måste ha fått upp en hel drös med inlägg i din GR! Det har varit ganska intensivt sedan jag började i februari var det väl, för en dryg månad sedan, tror jag. Känns lite som att jag har haft en del att ta igen men det lugnar väl ner sig så småningom. :)

  Sköt om dig, tjejen! <3
  Skriv gärna en rad eller två i kommentaren om/när du hinner. :)

  SvaraRadera
 7. DELLA: Det är mina meed!! Eller de låtsas iaf fast de är lite fuktiga. Den ena står redan vid ytterdörren och ropar. Den andra väntar och undrar varför det tar sån tid att få på sig strumporna.

  SvaraRadera
 8. haha, det var en häftig bild. Är skorna tvättade?

  SvaraRadera
 9. Ha, ha, ha. Har det varit så´n fart i dessa dojor att fotsvetten måste torkas ur ;-)

  SvaraRadera
 10. Mina skor skulle passa bra där. Dom är pisseblöta efter dagens utflykt bland tranor och andra flygfän!
  Kul bild!

  SvaraRadera
 11. Ja, de här skorna är tvättade efter att ha glidit runt på leriga stigar i molnregnskogen Monteverde (Costa Rica) på spaning efter skimrande kolibrier och färgsprakande quetzalfåglar. De sprang iväg när de såg en skorpion kräla runt på tvättstället. :o

  Vad lär vi oss av detta? Att man inte ska springa efter fåglar... njae, för det var det värt. Blöta skor har ingen dött av. ;D

  SvaraRadera
 12. Tydligen inte bara utan ord utan även utan skor;-)

  Tack för önskan om skön resa, det skall bli en skön resa,var tvunget att hända ngt NU! Måste bryta "stressen" från jobbet som förföljer mej även hemma just nu!

  Ha det så gott!

  annette

  SvaraRadera
 13. Du gör helt rätt, ANNETTE! Jag skulle också fly fältet om jag kunde men det är inte riktigt läge nu. Hoppas att du kan vila upp dig ordentligt! Och om man får vara lite egoistisk... att du tar många bilder. :)

  SvaraRadera
 14. Kul bild! Roligast är att ni/du hängt skorna i samma färdriktning....!!! Antar att det är däråt kosan ställs när de torkat...?!

  SvaraRadera
 15. Hihi, det tänkte jag faktiskt inte på! Men däråt ligger vägen så det är rätt riktning. Nån ordning får det väl vara. ;)

  SvaraRadera
 16. Jodå, jag lever fortfarande även om min blogg har dött :) Tycker det är rätt skönt att inte blogga längre och har tagit upp andra gamla hobbys som stickning och virkning istället, superkul det med!
  Bloggar läser jag dock fortfarande, därför är det förstås extra kul att se att en av mina favoritbloggare har börjat blogga igen.

  SvaraRadera
 17. Jag "vågade" inte skriva det förut... men nu när du säger det så... bloggar kan återuppstå! Det gjorde ju han i Dallas*) också. ;) Egoistiskt värre, men man kan ju alltid önska.

  Vet precis hur det är. Man får så mycket tid över till annat. Stickat och virkat har jag inte på jag vet inte hur många år men jag har läst och läst och läst, böcker alltså. Och det är verkligen kul att ha kommit igång igen. Det tänker jag fortsätta med så glöm inte att lämna alla favorittips! Om inte du hade skrivit om Oscar Wao hade jag kanske missat den... eller det hade iaf dröjt alldeles för länge innan jag hade fått upp ögonen för den.

  Salu2 till lillprinsen!

  *) I den där gamla såpan, menar jag. Nej, nej, nej, ingen favorit. Tro inget sånt om mig! *asg*

  SvaraRadera