17 april 2010

Förlåt mig!

det var vi två 4ever

det blev så fel

jag har inte tid

du tynar bort

godta min ursäkt,

snälla, lämna mig inte!

11 kommentarer:

 1. Aj då, inte så bra för den ene.

  SvaraRadera
 2. Hahaha... Hoppas din ursäkt godtas.

  SvaraRadera
 3. Så du menar, Della, att det inte är ett dugg synd om mig! Då ska du veta att det inte är så lätt att vara "henom" till lags. Näring hit och näring dit... här hjälper inga bortförklaringar... I confess, jag har misskött vår relation. :(

  Ja, hoppet är väl det sista som överger en och jag är en obotlig optimist. Kanhända att den tog ut sig (blommade 18 mån i streck! det är en orkidé om det inte framgick av bilden) när den försökte väcka min uppmärksamhet. Det finns två blad kvar så det ska nog ordna sig. :)

  SvaraRadera
 4. Jag har kastat ut mina orkidéer. Jag behövde få ett avslut.

  SvaraRadera
 5. Något annat som också har förtvinat är färgen på de länkar jag klickat på hos dig. Kanske vill du att man bara ska gå in en gång på varje länk, vad vet jag? :) Eller också är det så bara hos mig? Jag vill inte trampa på några tår utan bara informera om att det är lite svårt att se.

  SvaraRadera
 6. Nej nej nej, klicka så många gånger du vill! Om du hittar dem dvs. ;) Inga trampade tassar här inte, tvärtom! Jättbra att du påpekar det så att jag kan välja en mörkare ton på de besökta länkarna. Alla har ju inte hökögon... inte jag heller iofs men har inte upplevt det som något problem... kanske för att jag vet var länkarna är och vad som står. Hursomhelst, fixar det på en gång. Tackelitack! :)

  SvaraRadera
 7. Är det OK? Jag är inte riktigt nöjd men det är svårt att hitta rätt nyans, det mörkare gråa blir för nära svart för att vara ordentligt synligt och rosa gillar jag inte. Ett ärligt svar, tack! :)

  SvaraRadera
 8. Ha, ha får dylika blommor inte en chans längre, har gjort slut med alla och har inget dåligt samte för det, jag riktigt myser istället;)

  annette

  SvaraRadera
 9. Jag brukar ha god hand med orkidéer men när de inte blommar brukar jag gömma dem bakom gardinen och där blev den här bortglömd. Slarvigt av mig men dåligt samvete? Nej, inte ett dugg. Jag bara gör mig till. ;)

  SvaraRadera
 10. Yes! Nu ser t o m skumögda jag.

  SvaraRadera
 11. Den här färgen var egentligen inte mitt "första val" (för lik den röda) utan Blogger tröttnade på att jag testade flera olika och bestämde sig för att den här ska det bli, haha. Får se om jag lyckas byta den nån gång... Många buggar är det.

  SvaraRadera