19 april 2010

Jag är inte bara bloggare...

jag är beroende av böcker också. När jag ställdes inför faktum insåg jag är hur allvarlig situationen är: 145 böcker under det senaste året. Passa på att delta i Bokhoras läsarundersökning medan du rannsakar dig själv och ser om du ligger i farozonen!

P.S. Nu funkar det att kommentera på Bok- och filmsidan hos mig (de andra flikarna). Tacksam för filmtips!

9 kommentarer:

 1. Aha, det var två beroenden det, fast ingen av dem är ju skadlig egentligen, fast Du kanske är lite i fara med bokantalet;)Undrar just nu var gränsen går för beroende av den sorten!

  Här har det oxå hänt en del bloggens utseende,skulle nog oxå ta och göra ngt åt min, gillar Din lite röda ton och så ser det så snyggt och rent ut oxå!

  Ha en skön kväll!

  annette

  SvaraRadera
 2. Kolla under "film" på min blogg, tex.

  Här kommer några andra jag gillar:
  "Jag har älskat dig så länge", "Heaven", "Maria Larssons eviga ögonblick", "Tala med henne", "Bangkok Hilton", "Mystic River", "Nyckeln till frihet", "Chasing Freedom", "Dag och natt", "Efter bröllopet". Tja, det är några, finns så himla många bra filmer...

  SvaraRadera
 3. ANNETTE: Gränsen går väl 100 eller nåt, haha. Nej, jag vet inte men det känns som att jag har läst ikapp flera år nu när jag har kommit igång.

  Jag tyckte att det var hög tid för vårstädning här på bloggen. Gillar det "neat and tidy", kanske lite färglöst men känns bäst för ögat när mina bilder har så många olika färger. Och när jag byter färg på rubriker och länkar får jag enkelt en ny outfit. ;)

  MIA: Tack! Jag har sett de flesta du nämner, gillade speciellt Maria Larsson, Jag har älskat dig så länge och Efter bröllopet. Nyckeln till frihet är en av favoriterna. Dag och natt tror jag inte är nåt för mig, inte Mystic River heller.

  Jag har registrerat mig på Filmtipset och får mycket tips därifrån också men det är kul att veta lite mer varför nån uppskattar en film, inte bara betyget. Där kommenterar folk visserligen... men långtifrån alla gör det.

  SvaraRadera
 4. Trevligt beroende. Riktigt lika illa ställt är det inte för mig på bokfronten. Jag fortsätter gärna att ta emot dina tips.

  SvaraRadera
 5. Inte alls dumt, det finns betydligt värre. Ska vi, ska vi byta gre...? 2 till priset av 1 är en bra deal, visst? ;)

  SvaraRadera
 6. Boktips vet jag inte direkt om jag kan ge dig. Du verkar läsa allt. Något annat kanske?

  SvaraRadera
 7. Allt vet jag inte om jag läser men ganska mycket. Chick lit går fetbort! Jag har fått ett par jättebra tips från dig redan så jag tror säkert att du kan.

  Hm, vad skulle det annars vara? Jo, det vet jag förstås men det är ett femårsplan. Jag vill lära mig att fixa till mina foton så alla tips där är guld värda. Tänk "enklare än enklast" och det är bra tips för mig, haha.

  SvaraRadera
 8. Oj, så många böcker du läst...!
  Nu mera har jag sällan tid att ägna oavbruten tid åt läsning, det kan jag sakna ibland. Det blir mest på sommarsemestern som den tiden finns. Jag läste väldigt många böcker när jag var ung, inte hade barn o familj och det inte fanns dator och bara två tv-kanaler. (fast TV ägnar jag inte mycket tid åt nu heller, trots mängder av kanaler...)Men om jag kom upp i den summan är tveksamt...
  Men du, att vara bokberoende är ju ett härligt beroende, eller hur!?!

  SvaraRadera
 9. Jag har faktiskt inga bekymmer med bokberoendet, tråkigare kan man ha. Eftersom jag är flitig besökare på bibblan blir det inte dyrt heller. Och så lär jag mig massor.

  Det blir 2,5 i veckan och några extra på semestern. Det är mycket - blev riktigt förvånad själv. Men det är inte många tegelstenar. Shantaram var extrem men annars gillar jag bäst böcker som är runt 300 sidor.

  Jag har också minskat tv-tittandet. Ser mycket film men inte så mycket tv. Det är egentligen datorn som är den största tidtjuven för mig. Det är är mitt ständiga dilemma.

  SvaraRadera