27 maj 2010

Filmtajm

Som jag har väntat... framför allt på filmen Fish tank som jag ställde mig i kö för (dvd på bibblan som vanligt) så fort den skulle köpas in! Idag kom det hett efterlängtade sms:et. Men det plingade inte till bara en gång, inte två gånger utan hela fyra gånger. Den berömda ketchupeffekten har slagit till: Avsked, Fish tank, Familia och Den första dagen på resten av ditt liv finns att hämta senast den 3. juni och jag har en vecka på mig att se dem. Det klarar jag nog men det blir inte så mycket annat gjort. Så gott folk, om bloggen verkar negligerad framöver, av skäl oberoende av mig förstås, så vet ni varför.

12 kommentarer:

 1. Du hoppas m a o på skitväder ...

  SvaraRadera
 2. Helt okej om bloggen får stå tillbaks för filmtajm, fast jag kommer att sakna Dej, men den som väntar på ngt gott osv...

  Ha det så mysigt och hoppas Du får uppleva ngt fint och trevligt!

  annette

  SvaraRadera
 3. Klimakteriehäxan: Ja, nåt sånt...

  Annette: Heh, sååå länge tänker jag inte vara borta! Det kanske inte märks så mycket, vad vet jag. Ville bara förvarna ifall att... Det plingade i mobilen en gång till innan bibblan stängde och jag fick med mig Welcome också. Har redan sett Fish tank och den är mycket sevärd!

  SvaraRadera
 4. men... du kan ju hinna skriva en recension mellan varje film!??

  SvaraRadera
 5. uhj uhj som vi säger vi närkingar du har då att göra.
  Men vi får väl se till att klara oss när du tittar på dina filmer.
  Ha det så got t bland filmerna och poppcornen, för det har du väl?

  SvaraRadera
 6. Så härligt att ha en hög med filmer att titta på! Vädret är ju riktigt passande också, kallt och ruggigt. Som gjort för att krypa ner under en filt i TVsoffan o mysa...Jag blev också filmsugen idag, på hemväg från jobbet var jag in på biblioteket, men hittade tyvärr ingen film som jag ville se. Fast jag har några här hemma på lager som jag inte sett än, kanske hiner se dem i helgen?!?

  SvaraRadera
 7. Har du sett Andrea Arnolds första film, Red Road? Jag hade så höga förväntningar på uppföljaren Fish Tank, att jag blev lite, lite besviken. Fast visst är den bra också.

  SvaraRadera
 8. Det kanske blir recensioner senare, får se... men inte just nu. *torkar sig om munnen och skakar av popcornrester från kläderna* ;) Ja, det är kul med film även om det här är i häftigaste laget.

  JH: Håller med dig. Fish tank är mycket sevärd men inte riktigt så fantastisk som jag väntade mig. Har inte sett Red Road men jag får den nästa vecka. Tack för tipset!

  Det där med popcorn är inte riktigt sant... för jag är inte van vid att äta ngt när jag går på bio. Hemma blir det fika eller nåt annat gott, om det blir nåt öht. Jag vill koncentrera mig på filmen.

  SvaraRadera
 9. Och inte en enda av filmerna känner jag till, även om jag läst Fish Tank någonstans tidigare. Känner mig hopplöst ute som inte följer med vad som händer på filmfronten numera. Om ett par år kanske jag ser någon av dem, med tanke på att jag just nu sett Forrest Gump för första gången. :)

  Så känn dig tvingad att recensera filmerna nu! :)

  SvaraRadera
 10. De är ju nya allihopa så det kanske inte är så konstigt om du inte känner igen. Du kanske inte är lika aficionada (fan, alltså inte fan som djävulen själv utan som eng. fan). :) Forrest Gump kan jag se hur många gånger som helst, haha. Upptäcker ofta nya saker i den.

  Tvungen och tvungen... nej, inte alls men vill. ;)

  SvaraRadera
 11. Jo, visst gillar jag film, men jag hänger bara inte med på alla som kommer ut. Följer helt enkelt inte recensioner som förr.

  Angående fönstertemat, så tänkte jag väl mest att det behövs någon slags förnyelse efter så många gånger. Har några idéer, men kan inte bestämma mig för något.

  SvaraRadera
 12. I ärlighetens namn får jag säga att mitt intresse går mycket i perioder och just nu är det flod.

  Jag tycker inte att fönsterkedjan är "slut eller att den upprepar sig" bara du varierar teman som du har gjort hittills. Det ska bli spännande att se var du hittar på!

  SvaraRadera