6 maj 2010

Jakten på den försvunna pingvinen, del 3


we seek him here
we seek him there
we seek him everywhere

12 kommentarer:

 1. Är det han som har gömt sig hos mig som alla letar efter?

  SvaraRadera
 2. Jasså, han har smitit iväg till dig, den rackarn! Sist jag såg honom var han, Misja som han heter, i Ukraina! Säg till honom att han ska messa mig omedelbums. Jag har varit så orolig!

  SvaraRadera
 3. :) Jaha, han heter Misja, jag förstod inte riktigt vad han sa. Han hade tydligen snappat upp en del Xhosa där i Sydafrika och övade nu på alla klickljuden. Han hälsar att han ska kontakta dig när han är klar.

  SvaraRadera
 4. Haha, det där med främmande språk kan vara knepigt. OK, då vet jag att han lever iaf. Fast lite ledsen blir jag för han verkar inte ha saknat mig alls. Hoppas att det inte dröjer alltför länge innan jag får träffa honom. I Chile missade vi varandra med bara några fjuttiga mil. :(

  SvaraRadera
 5. Han dyker nog upp vad det lider ska du se. Det är bara att fortsätta hålla utkik. :)
  PS Han såg välnärd ut iaf.

  SvaraRadera
 6. OK, jag får ge mig till tåls. Skönt att Misja kom till rätta. Han ser ut att ha det bra som du säger. Tack så mycket för hjälpen!

  SvaraRadera
 7. Alltid glad att kunna hjälpa till. :)

  SvaraRadera
 8. Ha, ha Misja har rymt till Della, då kan jag ta av mej glsaögonen och avsluta letandet,verkar vara lika resbenägen som Della så det dröjer nog innan han kommer tillbaks;))

  annette

  SvaraRadera
 9. Ja, det kan du göra och leka halvblind som jag. ;) Räknar med att Della ger honom en ordentlig avhyvling när hon träffar på honom nästa gång.

  SvaraRadera
 10. Det ska bli mig ett rent nöje! :)
  Fast... det blir nog svårt... för han är ju rätt gullig.

  SvaraRadera
 11. Du vet att jag säger det mest för att jag har varit så orolig. Då är det lätt att man blir arg, liksom. Men så här kan du göra: 1. ögonkontakt 2. lugn och bestämd 3. några välvalda ord med eftertryck så tror jag säkert att han fattar. Och hälsa så gott från mig.

  SvaraRadera