14 augusti 2010

En fika på stan

är alltid trevligt och förgyller tillvaron. Men jag kan hoppa över en gång och messa femtiolappen till någon som behöver den bättre. Visst kan du också det? Numret är 72910 (sms till Plan Sverige). Skriv bara PAKISTAN så är det klart.

2 kommentarer:

  1. Jag kan ge till insamlingar jag litar på, men inte annars. Inte så konstigt att folk blir misstänksamma med alla skandaler som varit.

    Tidigare tänkte jag att det är bättre att ge, kommer det fram så gör det nytta... annars so what. Men inte nu längre. Visst är det en tråkig utveckling.

    SvaraRadera
  2. Det där är långt ifrån enkelt. Vore intressant att veta vilka insamlingar du litar på. Om du tänker på Röda Korset så slutade jag stödja dem för många år sedan när jag läste om deras golfbanor. Plan litar jag på - så gott det nu går. 100% säkerhet kan du ju aldrig få. Och Stiftelsen Gatubarn förstås för att jag har varit på plats och sett vart pengarna går och hur mycket nytta de har åstadkommit. Myrorna är den tredje jag stöder genom att skänka saker och genom att handla. Det blir en bok då och då.

    Jag vet inte om det är "en utveckling". Det har alltid funnits lurendrejare i den här branschen. Min bild är snarare att det är bättre koll idag än vad det har varit och då kommer det fram om man inte har rent mjöl i påsen.

    SvaraRadera