20 september 2010

Utan Ord

4 kommentarer:

 1. Fina hösttavlor du har gjort.
  Det gäller att vara med i svängarna nu för har hösten väl börjat så går det fort sedan.

  SvaraRadera
 2. Nu har Du lekt lite med bilderna tror jag, väldigt snyggt, gillar speciellt den översta, sett sådant endast ett fåtal tillfällen.
  Angående detta med valet så har jag skickat mail till valnämnden här i stan. Är helt fel, gör egentligen inte heller mej så mkt om medväljare ser så mkt. däremot gillar jag inte att valarbetare sitter med STORA ögon för att spana på vad jag väljer!
  Misja säkte jag efter både under flygningen och på plats, men ingen hade sett honom, vi får se om Della hittar honom i oktober om vi inte hör ngt innan;)

  Ha en skön kväll!

  annette

  SvaraRadera
 3. vacker höstkonst!
  HAr inte heller läst konsthistoria. Tillhör också gruppen som har svårt för att det finns en klick som ska bestämma vad som är "riktig" konst.
  tror att det mesta hänger på att du ska ha tur och känna de rätta personerna. Självklart ska man ha en viss talang men ibland undrar man........
  På tal om ngt helt annat. Nu ligger man purt till byn.Det är just där jag arbetar som ett nazistpartie kommit in i kommunfullmäktige.De vill göra byn till en helsvensk ort utan invandrare. Då kan man ju inte ha en tandläkare född i Finland,eller?

  SvaraRadera
 4. Så här långt njuter jag av hösten men som sagt snart går det bara "utför". En del har ju resor att se fram emot eller att minnas tillbaka till men stackars jag, vad har jag? Lite synd om mig är det allt. ;) Inte ens Misja som sällskap.

  Rajson: Men en sån obildbar - invandrare läser inte konsthistoria! - finnjävel med kniv som bara super och slåss kan man inte ha som tandläkare. Det måste du begripa. Hon kan ju borra hål i läppen. ;)

  SvaraRadera