18 oktober 2010

Drömresan

Vart vill du resa?... at AnswerGarden.ch.

11 kommentarer:

 1. Jag skrev i några länder, "däruppe", kanske dyker upp senare;)
  Skrev, Kambodja,vietnam, Usa, Kina egentligen finns det fler drömresor!

  Ha en skön kväll, hoppas Du inte sliter lika hårt den här veckan!

  annette

  SvaraRadera
 2. De ska dyka upp på en gång när man klickar på Submit... men orden ser ut som ett moln och byter ordning så det kanske var det som förvillade dig?

  När det gäller slit finns det ingen ljusning i sikte på ett bra tag men det är bara att gilla läget. Du vet ju hur det är. Allt gott!

  SvaraRadera
 3. Jag klottrade också - Kenya och Påskön - om man nu får välja fritt!

  SvaraRadera
 4. Självklart väljer man fritt. Annars är det ju ingen drömresa. ;) Man kan också rösta på de alternativ som redan finns genom att klicka på ett och submitta. Om man pekar på ett resmål som finns på klotterplanket kan man se hur många det är som har samma dröm. :)

  SvaraRadera
 5. Oj det här blir svårt! Jag vill ju egentligen resa till såå många olika länder. Men jag får väl försöka behärska mig och ta med en eller två!
  Kul idé!

  SvaraRadera
 6. Det är alltid lika svårt med drömresa, för det finns liksom drömresor och så finns det drömresor. Jag drömmer t.ex. om Österrike, men det kvalade inte in den här gången, eftersom det är ett full genomförbart projekt.

  Japan t.ex., framförallt att resa dit och se alla körsbärsträden blomma! Sedan verkar det vara ett fascinerande land i största allmänhet också. Mitt andra svarsalternativ blev det mycket tydliga (;D) Georgien etc. Jag vet inte varför, men något i mig tycker att det är så spännande just med Georgien/Armenien/Azerbajdzjan. Dessutom finns det berg där! Och bergslandskap gillar jag starkt.

  SvaraRadera
 7. Hejsan! Kommer just hem från en kort resa till Sverige (Haparanda)! Sista långa resan var den vi gjorde till Etiopien. Det var nog en drömresa! Men...hoppas det blir fler. Många fina städer i Europa skulle jag vilja se samt mycket av det jag sett i dina bilder! Ha en riktigt bra kväll!

  SvaraRadera
 8. Oj?
  Jag skrev ett inlägg här i går men det har tyvärr inte kommit med ser jag. Det gick i alla fall ut på att drömresor det har jag hur många som helst. Så det var svårt att välja förstås. Men det gjorde jag i går och de verkar finnas med här ovan! Så då är det ju OK ändå!
  Sen tycker jag att det här var ett kul initiativ! Resa det är vi många som gillar!

  SvaraRadera
 9. Cecilia: Ingen lätt uppgift. Omöjlig skulle jag säga. Jag startade klottret med Madagaskar och har kommit på många resmål till som jag kunde plita ner. Det finns många roliga saker på nätet. Minns inte var jag hittade den här från början. Att din kommentar inte syntes så snabbt beror bara på att jag inte har haft tid (& ork) att uppdatera bloggen.

  Elisabeth: Berg står högt i kurs hos mig också. Delar ditt intresse för Georgien etc. Vet inte hur det skulle vara att åka runt där... om det är hälsovådligt, menar jag, men klart intressant!

  Dahlia: Din resa till Etiopien måste ha varit en otroligt stark upplevelse! Går inte att jämföra med några andra resor. :)

  SvaraRadera
 10. Mina drömresor är ju jättemånga och jag jobbar på att förverkliga dem. :-)

  SvaraRadera