23 november 2010

TisdagsTema - resa


Det är gott om resor i fotoutmaningarna just nu. Det har jag förstås inget emot utan passar på att visa en till båtresa, den här gången från mangroveträsket i närheten av staden Mérida som ligger på Yucatán-halvön i Mexiko. Under båtresan träffade vi på en hel skock med flamingos men de fastnade inte på bild. Fler resebilder finns på TisdagsTema.

10 kommentarer:

 1. Blir du inte ressugen av alla dessa resebilder/teman/utmaningar?

  SvaraRadera
 2. Jo, nåt så vansinnigt! Och än mer när jag hör vinden som snart river ner taket här... :/

  SvaraRadera
 3. Härligt träsk du fastnat i :) Vi var i Mérida för knappt två år sedan, det var så härligt! Och så var vi och spanade efter flamingos också, fast inte i träsket utan på kusten och lite för sent på kvällen. Såg bara pelikaner, inte illa det heller.

  SvaraRadera
 4. För två år sedan?! Det var ju jag meeed... tänkte jag men det stämmer inte alls. Tiden går fortare än man tror. Jag var där sommaren 2006. Jo, du har rätt. Flamingosarna var inte i träsket utan på kusten. Jag skrev lite slarvigt. Pelikaner är heelt OK. ;)

  SvaraRadera
 5. Jag har färdats i båt i deltat utanför Buenos Aires - det såg också ut så här! Men fort gick det ... kapten drog på för reser man på en sån stor flod måste man ju köra fort om man ska komma fram och se nåt!

  SvaraRadera
 6. Färdig packat, åtminstone i fantasin.
  Ja tänk 23 grader varmt, ljummen vind, barfota, en kall öl som väntar efter en spännande trapats. Ja varför inte här vid träsket. Bara du lovar att det inte finns ormar där!
  Eftersom jag inte tror att det blirtillräckligt med snö här hemma bokade vi sovvagn till Scweitz efter nyår! Gillar att kasta mig ner i pisterna men bara om solen skiner. Annars sitter jag med en bok och en gluhwein!

  SvaraRadera
 7. Vilken häftig resa du verkar ha varit på. Jättefin bild!

  SvaraRadera
 8. Jag hade varit rädd för krokodiler....fast det kanske inte finns några där?

  SvaraRadera
 9. Krokodiler? Hm, den tanken slog mig inte ens... jag har ingen aning men det är inte omöjligt förstås. Några av oss badade (inte just här men lite längre in där vattnet var klart och rent). De överlevde. ;)

  SvaraRadera
 10. Rajson: Jag är snart klar med, ska bara leta reda på resehandduken och solbrillorna. Ormar såg jag inga men det är ingen garanti förstås. Men om det finns krokodiler så vet jag inte om de trivs i samma vatten. ;)

  Härligt med solsemester i Alperna! Inte dumt att ha en plan B ifall vädrets makter skulle trilskas. Glühwein är väl gott i alla väder? ;)

  SvaraRadera