29 december 2010

Hemma igen

safe and sound...
och glad över att incheckningen
fungerade så smidigt via nätet
behövde inte ens visa upp
det räckte med passet

6 kommentarer:

 1. Välkommen hem säger en här som inte åkt iväg någonstans utan har hållit sig hemma för en gångs skull. Också en upplevelse!

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem! Smidigt med incheckning via nätet. Råkade du ut för några förseningar?

  SvaraRadera
 3. Della: Heh, omväxling för en del, rutin för andra. ;) Jag kunde ju inte motstå när det lovades runt -30 grader... :/

  Elisabeth: Riktigt skönt att slippa fixa utskrift på incheckning eller hålla reda på boarding card... och sparade tid också när man kunde gå direkt säkerhetskontrollen (den var mer noggrann än på Arlanda, de ville se mina vätskor och de röntgades för sig).

  Nej, inga som helst bekymmer. Hade stark motvind på ditresan så det skakade lite extra vid start och landning men vi flög i racerfart och landade 10 min innan utsatt tid.

  SvaraRadera
 4. Skrev redan en kommentar men det tycktes bara flyga iväg. Får väl se om det blir dubbelt...Hur som helst, kul att du haft det bra under julen. Minns tider då jag reste med båt o tåg hem till Sverige. Det var värre det. Skönt att bara flyga iväg (som mina kommentarer;) Bilden ovan verkar nöjd o glad. Borta bra men hemma bäst! Gott nytt år! =)

  SvaraRadera
 5. Jag har tillbringat många långa timmar till sjöss mellan SWE och FIN (ett antal år sedan sist men iaf) så det känns lyxigt att flyga. :) Jag är ingen julfantast men det var kul med ett avbrott i vardagen och en resa är ju aldrig fel. Nöjd och glad, absolut!

  SvaraRadera
 6. Hej och välkommen hem, skönt med ett avbrott i vardagen kan jag tänka mej.
  Här har julen passerat ganska så obemärkt, var bara ledig dom tre röda dagarna!

  annette

  SvaraRadera