13 december 2010

Storleken har betydelse


OK, jag förstår vad du menar, Sassa, men jag har ingen bra bild på trädet så den här får duga. Dessutom omöjligt att få med stammen och storleken på samma bild. Till vänster stadshuset och till höger en kyrka för att få grepp om  proportionerna. Lite mer vet jag om trädet men nu är det dags att släcka ner... uppdaterar imorgon.

7 kommentarer:

 1. Oj! Så mycket löv det måste bli att sopa undan.

  SvaraRadera
 2. Oerhört stor stam i det förra inlägget, skönt att det var ett skyddsobjekt så ingen "vild" skogshuggare får för sig att hugga ner det.
  Skönt att njuta av Din bild här, så grönt och skönt.

  Ha en bra dag!

  annette

  SvaraRadera
 3. Visst är det el árbol de Tule :-) Nu har du triggat igång min Mexikolängtan ordentligt. Usch, vill inte vara här i kalla vintern när man kan vara där...

  SvaraRadera
 4. Det där är vad jag kallar träd. ;)

  SvaraRadera
 5. Det bidde ingen uppdatering. Bloggen får stå åt sidan när det är sjukt mycket på annat håll. Är så trött att jag mår nästan illa... men snart lättar det iaf tillfälligt, en vecka eller så när jag är julledig. Det blir mao rätt lugnt här framöver.

  Annelie har helt rätt: det stora trädet finns i Tule. Lite fakta om underverket finns här. Och min Mexikolängtan vaknar till liv igen. :)

  SvaraRadera
 6. Oj, det var en ordentlig jätte! Och gammalt är det också läser jag i länken.

  Besökte Oaxaca ett par dagar för länge sedan men missade det här trädet.

  Förresten har jag hittat bilden på "svenskhuset" i Valparaíso. Kommer snart upp på bloggen, enkom för dig. :)

  SvaraRadera
 7. Snacka om trädkrona!

  SvaraRadera