8 januari 2011

Veckans fönster - moderiktigt

Eftersom jag är totalt ointresserad av mode var jag tvungen att ta Svenska Akademiens ordlista till hjälp för att reda ut begreppen. Inte så gott om synonymer där men hittade några på nätet:

rådande stil, smak, sista skriket, tycke för dagen, trend; klädesätt, inställning


Men det hjälpte föga. Istället googlade jag på årets resetrender och fick till min stora förvåning se lilla mysiga Ghent på en ärad sjunde plats bland årets hetaste resmål. Här kommer således resultatet av min noggranna research och intensiva fotojakt. Som extra bonus visar jag världens minsta pissande pojke, lillebror till Manneken Pis. Speciellt för er som inte är trendiga nog för att åka till Ghent och se själva.

8 kommentarer:

 1. Denna angreppsvinkel från din sida förvånar mig inte. ;-) Jag är väl ungefär lika modeintresserad och uppskattar således att få se denna resebild.

  SvaraRadera
 2. Blir så lycklig över både Din dellas tolkning på detta med moderiktigt!!

  Härligt med lite annorlunda tolkningar, och vackra fönster har Ni båda fått till oxå, snyggt och pampigt.

  Moderiktigt är för mej det jag tycker om för tillfället, alltså är jag helt ute och cyklar som vanligt;)

  annette

  SvaraRadera
 3. Genialisk lösning på det temat. Å lillebror är ju verkligen liten. Originalet var ju inte speciellt stor det heller om man säger så;-)
  Är absolut inte trendig nog att åka till Belgien en gång till (var där år 2000 under EM i fotboll), blev väldigt besviken, då allt var så skitigt och nergånget.

  PS. Är inte speciellt modeintresserad jag heller. Gör nästan alla mina klädinköp när det är rea.DS

  SvaraRadera
 4. Du..jag är på god väg att hamna är där med känner jag..var på stan idag och provade en massa kläder..gick hem utan ett enda plagg...suck..jag blir så trött på att behöva leta kläder. Jag köper hellre typ...blommor :)

  Din tolkning är kul o annorlunda..me like..

  SvaraRadera
 5. Della: Rätt skönt att slippa de kraven på sig. Det finns så många andra om hur man ska leva och hur man ska vara. Som om jag bryr mig. Jo, det gör jag, men mindre och mindre.

  Annette: "Vad jag tycker om för tillfället" låter alldeles perfekt i mina öron.

  BP: Jag har varit i Belgien två gånger och speciellt första gången blev jag positivt överraskad eftersom "alla" hade sagt att det inte är så trevligt där. Det gäller att inte ha för höga förväntningar. ;) Vet inte om du har sett mer än Bryssel men jag har varit i Ghent och Brügge och jag trivdes alldeles utmärkt.

  Anna: Att prova kläder ska vi inte prata om. Det ser jag som ett nödvändigt ont. ;) Blommor är mycket roligare, de sitter inte åt på fel ställen och inte klämmer och skaver de heller. =)

  SvaraRadera
 6. Haha..ja, klurig är du i alla fall! Och undrar just om inte den lille pojken där har en cape över axlrna...det ser ut så tycker jag...det är väl lite modernt...kanske?

  SvaraRadera
 7. Moderesor, ja, det kan man väl kalla det. Kul du hittade en passande tolkning. :)

  SvaraRadera
 8. Så bra med olika tolkningar!

  SvaraRadera