14 januari 2011

Veckans fönster - valfritt

Julgransbelysning i slutet av augusti? Ja, det är valfritt.
Mer valfrihet hittar du på Susannes fotoblogg.

22 kommentarer:

 1. Ha, ha såg inte ens belysningen! Mitt öga fastnade på texten på väggen istället!
  En hel och titta på!
  Ha´dé!

  SvaraRadera
 2. J, men det är väl okej, för när det är mörkt och dom lamporna kanske lyser, så syns ju fönstret;)

  Ha en skön kväll!

  annette

  SvaraRadera
 3. Hmm, julgransbelysning? Hittar ingen gran ju. :)

  Ser att du varit på Artillerigatan i Tokyo. Inte visste jag de har en gata med det namnet.

  SvaraRadera
 4. Ja är det valfritt så är det.
  Och trots att det är valfritt och jag inte kan vara säker misstänker jag att du nu bänkar dig framför tvapparaten. ;-)

  SvaraRadera
 5. Det är nog ingen julgransbelysning. Bara lite blingbling som de kanske tycker är snyggt! Fast på Östermalm??

  SvaraRadera
 6. Och jag som trodde att fönstret med tårtorna var dagens bild!!! Den här är riktigt spännande! (det kan för all del också tårtor vara)

  SvaraRadera
 7. När jag tog bilden tänkte jag inte så mycket på Tokyo förutom att jag ville få med hela texten i bilden men väl hemma funderade jag om det fanns någon mening... som om det brukar finnas meningsfullt klotter. ;) Inte vet jag. Men jag har hört mina beresta vänner säga att det går att hitta "allt" i den staden så jag får väl tro på dem. Blingbling har de gott om iaf. Ska fråga nästa gång om de såg granen på Artillerigatan, haha.

  Della: *asg* Varför tror du det? Om jag ska vara ärlig så är det inte valfritt, snarare ett inre tvång. ;) Och tur är väl det för annars hade jag missat staden med doktorn, min favorit. :)

  SvaraRadera
 8. Bilden är en höjdare!!! Tror jag vet vilken restaurang det är å jag är nästan säker på att den belysningen sitter där den sitter året om. Att Tokyo fick vara med på ett hörn - eller rättare sagt på fasaden - är bara en "kulinarisk bonus - liksom bilen:-))))

  SvaraRadera
 9. I allra högsta grad valfritt.
  Det ser ut att vara något slags näringsställe. Kanske något slaggs försök att skänka lite glans åt det hela. :-)

  SvaraRadera
 10. Svar till kommentar 1+2: Touché:-)))))))

  SvaraRadera
 11. Jag får nästan ta och gå förbi där någon dag för att se vad det är för ställe. Har nämligen ingen koll alls. Råkade bara se lamporna när jag var ute på promenad och därför fastnade fönstret i kameran. Kan tänkas vara ett näringsställe men glansen är det lite si och så med, haha. Passar inte riktigt in där på fina gatan. ;)

  SvaraRadera
 12. BP: Nästan svarslös?! Inte illa. ;)

  SvaraRadera
 13. Man fick liksom ingen lust att gå in där.... såg inte så inbjudande ut om det nu är en restaurang det handlar om. Men det var ett fyndigt foto till temat :)

  SvaraRadera
 14. Jag fastnade också vid klottret på väggen. Bilen stör mig - hade gillat fönstret bättre utan bil :)
  http://fotochip.blogspot.com/2011/01/veckans-fonster.html

  SvaraRadera
 15. Staden med doktorn var bra. Där kunde du säkert saker. Värre för mig. :-( Har inte haft nöjet än.

  SvaraRadera
 16. Birgitta: Jag skulle ha flyttat bilen först (nej, den är inte min). Den stod och tryckte runt hörnet och trodde att den inte skulle synas. ;)

  Della: En del kunde jag, men inte allt. Prado har jag förstås varit på ett par gånger, kanske tre till och med, men det fanns nån fråga som fick mig att skämmas att jag inte kom ihåg... en självklar sådan när jag hörde svaret men jag skyller på fredagkväll och det chilenska vinet. ;) Men nu törs jag kanske inte säga fler gånger hur mycket jag gillar Madrid för att det trissar upp förväntningar sådant. Åk och se själv!

  SvaraRadera
 17. Gu' va' jag irra med blicken först innan jag såg var den var ha ha ha....egentligen ganska så dolt då med andra ord, men det är väl kanske bara på bilden det upplevs så...

  SvaraRadera
 18. De blinkade inte som tur var, om du menar lamporna dvs. Nej, det var inget som störde mig. Tyckte mest att det var en rolig detalj. Det kanske är coolt i de kretsarna som brukar besöka stället. Har googlat på adressen så nu vet jag att det är ett matställe... men den får ingen reklam hos mig eftersom jag inte har varit där och ätit.

  SvaraRadera
 19. Härlig infallsvinkel på det valfria temat!

  SvaraRadera
 20. Jag såg inte heller belysningen först. Säkert sitter de året runt så slipper de krångla och sätta upp dem till jul. I vissa fönster står ju adventsljusstakarna året runt :)

  SvaraRadera
 21. Fick tydligen inte fram min kommentar igår, men jag tycker det var intressant med julbelysning i augusti, fast dom kanske inte tänder den?

  SvaraRadera
 22. Snyggt fönsterfoto, kul med genomsynen in på tvärgatan. Jaha, så du valde dansk mat på Jacobs! Taggen Tokyo ger en lustig tanke på smörrebröd kontra sushi. Glad dansk med öl i handen mot en samuraj? Festbelysningen lockar säkert matgäster på kvällarna.

  SvaraRadera